Close
CelebrityMOMents | Kim Feenstra spreekt zich uit over haar onvervulde kinderwens

CelebrityMOMents | Kim Feenstra spreekt zich uit over haar onvervulde kinderwens

Afgelopen maandag kon je Kim Feenstra’s real life serie Life of Kim zien dat ze vertelde over dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kan worden. Op Instagram geeft ze meer informatie over waarom ze dit graag wil delen. 

Lees ook: ‘Celebrity MOMents | Miljuschka deelt emotioneel bericht over moeder Astrid Holleeder

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve mensen. Na aanleiding van mijn persoonlijke verhaal in mijn reality docu #lifeofkim heb ik mega veel hartverwarmende berichten gekregen in mijn DM. Ik wil jullie ten eerste bedanken dat er zo wordt meegeleefd. Ik vertelde namelijk dat het voor mij persoonlijk helaas niet gegeven is om op de natuurlijke manier zwanger te raken. Gelukkig leven we in een wereld waarin super veel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. En gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal door heen sleept. Dit is ons avontuur en we staan er super positief in. De reden waarom ik dit wilde delen is omdat het ten eerste een groot doel in mijn leven is om moeder te worden. Daarnaast heb ik gemerkt dat het best nog een taboe is onder vrouwen, mannen als je net zoals Stanley en ik in een soortgelijke situatie zit. Voor mij is die taboe niet nodig. Het is namelijk geen keus geweest om niet op de natuurlijke manier kinderen te kunnen krijgen. Ik vind het fijn om het te kunnen delen. Want ik ben niet alleen. Doordat ik zo open ben geweest heb ik zoveel berichten ontvangen van vrouwen en koppels die zich in dezelfde situatie bevinden. Maar er niet echt over durfden te spreken. Vooral onder vrouwen is de onzekerheid van je geen vrouw voelen groot. Maar lieve vrouwen, I got you. We got this. Zolang wij elkaar supporten schijnt de positiviteit vele malen groter, beter en hoger. En laten we onze lieve partner niet vergeten. Want geloof me die heeft ook wat met ons te stellen. Dit is een avontuur wat je samen aan gaat. En dat het kut kan zijn omdat het niet gaat zoals we graag zouden willen is een bijzaak. Zolang we we onszelf en ons partner maar niet uit het oog verliezen. Voor iedereen die dit leest en zich in een soortgelijke situatie bevindt, Schaam je aub niet. Ik stuur jullie al mijn liefde. Want liefde is groter dan alles en oneindig. We got this right? ❤️

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Kim Feenstra spreekt zich uit over haar onvervulde kinderwens

Model en fotograaf Kim Feenstra besprak in haar real life show dat het haar niet lukt om op de natuurlijke manier zwanger te worden. Op Instagram deelde ze naar aanleiding van de uitzending deze post.

Ze vertelt dat ze met het delen van haar persoonlijke verhaal het taboe van het het niet op een natuurlijke manier kinderen kunnen krijgen, wil doorbreken en andere vrouwen en koppels te kunnen steunen.

De reden waarom ik dit wilde delen, is omdat het ten eerste een groot doel in mijn leven is om moeder te worden,

vertelt Kim.

Daarnaast heb ik gemerkt dat het best nog een taboe is onder vrouwen en mannen als je net zoals Stanley en ik in een soortgelijke situatie zit. Voor mij is die taboe niet nodig. Het is namelijk geen keus geweest om niet op de natuurlijke manier kinderen te kunnen krijgen.

Ze bedankt de kijkers van haar programma voor het medeleven en vindt veel van de reacties hartverwarmend. Daarnaast wil ze benadrukken dat ze niet alleen is en dat je als je je in zo’n situatie bevindt je partner niet uit het oog moet verliezen.

Voor iedereen die dit leest en zich in een soortgelijke situatie bevindt, Schaam je aub niet. Ik stuur jullie al mijn liefde. Want liefde is groter dan alles en oneindig. We got this right?

In de zesdelige serie Life of Kim geeft ze kijkers inzicht in haar werk- en privéleven. De documentaire is sinds begin november te zien bij Videoland. Afgelopen maandag werd deel 4 uitgezonden

 Volg je ons al op Facebook of Instagram?

En hier lees je meer leuke artikelen met celebrity nieuws.

* Uitgelichte afbeelding Twinsterphoto via Shutterstock.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Dan kun je deze afbeelding pinnen:

kim feenstra onvervulde kinderwens Pinterest

 

Close
Read previous post:
papieren verlanglijstje
Het papieren verlanglijstje versus het online verlanglijstje

Het papieren verlanglijstje versus het online verlanglijstje? Karen S. zet de verschillen voor je op een rij en stipt de...

Close