Close
Nijntje op de muur + nog veel andere leuke kinderbehang inspiratie van KEK Amsterdam

Nijntje op de muur + nog veel andere leuke kinderbehang inspiratie van KEK Amsterdam

Heb je inspiratie nodig voor de kinderkamer? Het leuke label KEK Amsterdam komt met waanzinnig leuk behang met Nijntje en haar vriendjes in de hoofdrol. Dit en nog veel andere leuke kinderbehang inspiratie van KEK Amsterdam zie je in dit artikel. 

Nijntje op de muur

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam nijntje 1Welk (volwassen) kind is er nou geen fan van Nijntje? We zijn toch allemaal opgegroeid met de boekjes van Dick Bruna. Wij worden altijd blij van Neerlands trots Nijntje Pluis en haar vriendjes. KEK Amsterdam had al leuke muurstickers en posters van het wereldberoemde konijntje in haar assortiment en heeft nu ook behang toegevoegd. Wij zijn fan!

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam nijntje 2Van de mooiste illustraties van Dick Bruna heeft KEK Amsterdam een mooie en unieke collectie kinderbehang ontworpen. De collectie bestaat uit 9 verschillende dessins in 5 lieve zachte pastelkleuren; blauw, grijs, groen, mint en roze. Zo is er voor elke kamer een kleur beschikbaar. Van meisjes/jongensachtig tot heel neutraal.

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam nijntje rozeDe patronen bestaan onder andere uit Nijntje op vakantie, op de fiets, in de auto, en met haar beertje. Maar je ziet ook haar bekende vriendjes en de tekende dieren terug. Het behang is heel sterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Het is een mat vliesbehang dat eenvoudig op de muren aan te brengen is.

Dick Bruna

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam nijntje 3De schepper van Nijntje, schrijver en illustrator Dick Bruna, werd op 23 augustus 1927 geboren in Utrecht en overleed in 2017. Zijn beroemdste creatie Nijntje Pluis werd wereldberoemd en Dick Bruna is nog steeds een van de best verkopende kinderboekenschrijvers. Overal ter wereld kennen ze Nijntje of Miffy (zoals ze in andere landen wordt genoemd). Ze heeft zelfs een eigen museum. Kinderen herkennen zich in haar avonturen zoals een nachtje uit logeren, naar het ziekenhuis, strand of dierentuin. De verhalen zijn vriendelijk, simpel en hebben altijd een happy end. Dus hoe leuk is het om met zo’n behang op je muur te kunnen slapen?

Kinderbehang inspiratie van KEK Amsterdam

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam marblesBehalve Nijntje behang heeft KEK Amsterdam nog veel meer leuke inspiratie voor op de kinderkamer in haar assortiment. Er is voor elk kind wat te vinden.

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam fiepZo vind je bijvoorbeeld ook allerlei leuke prints met de illustraties van Fiep Westendorp, bekend van de verhalen van Annie M.G. Schmidt zoals Dikkertje Dap, Pluk van de Petteflat, Jip & Janneke en Floddertje.

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam olifanten

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam dino'sMaar er zo’n ook andere leuke en diverse prints te koop met dino’s, olifantjes, flamingo’s, muisjes. Kleurrijk of ingetogener, zoals we al schreven, voor elke kinderkamer is er een motief met bijpassende kleuren.

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam safari

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam tijgers

Wij zijn zelf ook fan van de tijgers hierboven. Hoe leuk is dat voor kleine avonturiers die fan zijn jungle prints en beesten? Binnen mum van tijd heb je je kinderkamer omgetoverd. Een behang kan zorgen voor een echte make-over en een compleet ander gevoel bij een kamer zonder dat je wat aan de verdere inrichting hoeft te doen.

Over KEK Amsterdam

kinderbehang inspiratie van kek amsterdam flamingo'sKEK Amsterdam is een familiebedrijf dat in 2010 werd opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Het ontstond uit een droom om gezamenlijk een creatief bedrijf te beginnen, maar is inmiddels een gerenomeerd merk geworden dat alles dat met muurdecoratie te maken heeft in haar assortiment heeft. Zo verkoopt het muurstickers, posters en prints op hout. Maar dus ook behang in diverse patronen. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende kinderboeken. De behangcollecties van KEK Amsterdam zijn er voor elk interieur en elke smaak. KEK Amsterdam heeft meer dan 1.000 verkooppunten in binnen- en buitenland. Maar je kunt de collectie kopen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van KEK Amsterdam.

Heb jij behang op de muren van de kinderkamer? Zou dat iets voor jou kunnen zijn? Wat vind je van deze prints? Welk behang spreekt jou het meest aan? Volg je ons al op Facebook en/of Instagram? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes ?

Close
Read previous post:
de zwangerschapsshoot van hannah
De zwangerschapsshoot van.. Hannah!

Vanaf vandaag een nieuwe rubriek op MOMmag.! Elke week zie je hier een zwangerschapsshoot. Omdat het natuurlijk leuk is om...

Close