Close
Baby nieuws | Het kindje van Ronnie Flex en dj Wef is geboren!

Baby nieuws | Het kindje van Ronnie Flex en dj Wef is geboren!

Het kindje van Ronnie Flex en dj Wef is geboren. Er was al gespeculeerd dat ze rond deze tijd geboren zou gaan worden en Ronnie’s optredens werden nauwlettend in de gaten gehouden. En nu is ze er! We vertellen je hoe het meisje genoemd is en laten je de eerste foto zien..

Het kindje van Ronnie Flex en dj Wef is geboren

 

View this post on Instagram

 

The greatest love of all… eindelijk ben je hier… Nori Dua Plasschaert.. thank u @djwef ❤️

A post shared by Nori (@ronnieflex010) on

The greatest love of all… eindelijk ben je hier… Nori Dua Plasschaert.. thank u @djeweb <3

Met deze tekst kondigt de rapper aan dat het meisje de naam Nori Dua Plasschaert heeft gekregen. Het kindje draagt dus zijn achternaam, want ook daar werd over gespeculeerd.

Ronnie, die eigenlijk Ronell Langston Plasschaert heet, heeft geen relatie met dj Wef. Recent werd bekend dat hij zijn hart heeft verpand aan Famke Louise.

Eind oktober liet de artiest weten dat hij vader zou worden.

Heb dit even voor mezelf gehouden, omdat de situatie best wel complex is

schreef hij destijds bij een echofoto. Hij vertelde toen ook dat het wel het mooiste is dat hem is overkomen en dat hij ‘nu al’ superveel van het meisje hield. ‘En ook al was het niet zo gepland, je bent zwaar welkom’. Ronnie vertelde destijds ook over zijn aanstaande vaderschap: ‘Alles wat ik bereikt heb, kan ik nu delen met iemand. Dat ik het niet meer alleen voor mezelf hoef te doen maar voor een ander. Ik word heel gelukkig van dat idee. Het gaat me nog meer motivatie geven om harder te werken’.

Moeder

Hij liet toen nog wel in het midden wie de moeder was. Vorige maand onthulde hij dat dj Wef de moeder van zijn kind is. Haar echte naam is Wafae Kef.

Wanneer het meisje geboren is, is niet bekend gemaakt. Famke Louise vertelde afgelopen week in een interview dat ze zich niet wil uitlaten over het privé leven van Ronnie Flex en heeft nog niet op het nieuws gereageerd. Ook dj Wef heeft zelf nog geen foto gedeeld.

Wij wensen Ronnie, dj Wef en hun prachtige Nori Dua heel veel geluk!

Uitgelichte foto Monkey Business Images via Shutterstock.

Close
Read previous post:
interessante weetjes over tweelingen
Fun Facts | 25 interessante weetjes over tweelingen (en andere meerlingen)

Ben jij tweeling MOM? Of misschien wel in verwachting van een tweeling? Wij hebben een aantal interessante weetjes over tweelingen...

Close