Close
DIY | Knutselen met afval

DIY | Knutselen met afval

Hoe leuk is het om kinderen lekker bezig te zien zijn met iets. Wij als moeders kunnen er in ieder geval flink van genieten! Helemaal als je er een momentje samen van maakt door actief samen te bakken, spelen of knutselen bijvoorbeeld. En helemaal als het dan ook nog eens een beetje verantwoord is. Zo kan je bijvoorbeeld heel leuk knutselen met afval! 

‘Lees ook: Halloween koekjes bakken met je kind.’

re-cycle-me knutselen met afval

Knutselen met afval

Re-Cycle-Me

De basismaterialen die je voor deze knutselpakketten nodig hebt heb je vaak al in huis en gooi je normaal gesproken weg. Denk hierbij aan melkpakken, toiletrollen, conserveerblikjes, flessen, eierdozen en karton.

In de knutselpakketten van Re-Cycle-Me zitten allerlei voorbeelden om met dit afval wat leuks te doen, zoals verf, papier, versieringen én duidelijke stap-voor-stap instructies. Zo kan je er direct mee aan de slag!

Tof dat een concept als dit kinderen op een creatieve manier bewust laat worden van het afval dat we produceren en dat er ook andere dingen mee gedaan kunnen worden dan het weg te gooien. Door te knutselen met afval maak je ze dus bewuster, ze zijn een aantal middagjes lekker creatief bezig én ze houden er ook nog wat leuks aan over.

re-cycle-me knutselen met afval
Knutselen is een serieuze zaak..

Win 1 van de 3 Re-Cycle-Me pakketten naar keuze!

In samenwerking met Re-Cycle-Me morgen we drie verschillende knutselpakketten weggeven. En dat kiezen gaat nog lastig worden, want er zijn knutselpakketten in verschillende thema’s. Voor jongens, voor meiden, voor leuke dingen in huis, voor feestjes of wat te denken van een themapakket om bijvoorbeeld alvast een eigen Kerststal te maken?

Wat moet je doen om kans te maken? Snuffel even rond op de website van Re-Cycle-Me en laat in een reactie onder dit bijbehorende bericht op Facebook achter welk pakket je leuk zou vinden voor je kind(eren). That’s all!

Natuurlijk zouden we het ook heel erg leuk vinden als je onze Facebookpagina volgt en het berichtje zou willen delen met andere knutselgrage mama’s 🙂

Liefs,
Karen & Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 28 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht. Let op: wij vinden het heel erg leuk om winacties te organiseren, maar om alles goed en eerlijk te kunnen monitoren kan je wel enkel mee doen met een privé Facebook-account. Winactie-accounts zonder persoonlijke interactie worden uitgesloten van deelname.

Lees hier onze complete voorwaarden voor winacties en give-aways

Close
Read previous post:
Diesna Loomans interview
MOMtalk met.. Diesna Loomans!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat...

Close