Close
Even kennismaken met.. Kristel van Mourik

Even kennismaken met.. Kristel van Mourik

Vandaag maak je kennis met het tweede nieuwe redactielid van MOMmag.: Kristel van Mourik. Wie zij is, wat ze doet en wat je van haar kunt verwachten qua artikelen op MOMmag. lees je natuurlijk terug in dit voorstelrondje.

kristel van mourik

Even kennismaken met..

Kristel van Mourik

Het tweede redactielid waar we je aan voorstellen is Kristel. Zij woont met haar vriend Jorgen, met wie ze al 20 jaar samen is (en dus meer haar man is – maar ze wacht nog steeds op het aanzoek ?) en hun twee meiden in het prachtige Oosterbeek (bij Arnhem). Charlotte is 7 en zit in groep 4, Roosmarijn is bijna 14 en gaat naar de derde van het tweetalig VWO. Kristel is 44 jaar en werkt als specialist ondersteuning op de afdeling Facility Management bij TenneT, in Arnhem. Daar werkt ze al ruim 16 jaar.

Kristel in 10 steekwoorden:
Vrolijk, enthousiast, een doorzetter, hardloopfreak, shopaholic (vooral voor meiden), tikkeltje chaotisch, sociaal, spontaan, health freak maar ook wel gek op koken/bakken van lekkere gezonde dingen.

Haar grootste droom:
Net zo’n lieve en gezellige oma worden van mijn kleinkinderen als mijn moeder is voor onze meiden. Met Jorgen als opa en oma genieten van de kleinkinderen.

Wordt geïnspireerd door:
‘Dichtbij huis hebben mijn ouders en Jorgen mij toch wel geïnspireerd tot wie ik nu ben. Ik vind Katja Schuurman een erg leuke vrouw, heerlijk vrijgevochten, maar wel met mooie idealen.’

Zou een dagje willen ruilen met:
Koningin Maxima. ‘Ik ben onlangs in Paleis Noordeinde geweest, vond ik erg indrukwekkend. Ik zou wel eens willen weten hoe het is om een dag lid te zijn van het Koninklijk Huis.’

Kristel’s onderwerpen op MOMmag.:
‘Hoe het is om twee meiden te hebben met zo veel leeftijdverschil. Waarom ik ben gaan hardlopen. En ik wil lekkere gezonde recepten gaan delen. Ik ben namelijk in de afgelopen 1,5 jaar veel afgevallen door een ander voedingspatroon in combinatie met hardlopen.
Leuke shop tips zou ik ook wel willen delen.’

Wat vinden we het leuk dat Kristel als redactielid MOMmag. gaat versterken! We kijken uit naar je bijdrages ?

Hier lees je meer over de andere redactie leden.

⇒ Heb jij een vraag en/of opmerking voor Kristel? Stel ‘m gerust onder de Facebook of Instagram post ?

Close
Read previous post:
nieuwssite speciaal voor kinderen
Newsflash | NU.nl lanceert NUjunior, een nieuwssite speciaal voor kinderen

Je kan er niet om heen: Kinderen komen veel vaker en sneller in aanraking met nieuws dan vroeger. Daarom lanceert...

Close