Close
Probeer Ladival zonbescherming nu gratis!

Probeer Ladival zonbescherming nu gratis!

Wij zijn beide sowieso al veel met onze huid en een goede huidverzorging bezig, maar als het op onze kinderen aankomt zijn we nóg een stapje voorzichtiger. Zeker als het om zonbescherming gaat! Je wil als ouder het kind geen verbrande huid, slapeloze nachten en eventueel (blijvende) huidschade op laten lopen. Goed smeren dus! Wij vertellen je graag meer over Ladival zonbescherming en mogen enkele van jullie er gratis kennis mee laten maken. 

‘Lees ook: Deze voedingsmiddelen zijn niet goed voor je baby

ladival zonbescherming
Ladival zonbescherming voor kinderen

De huid van je kind is extra kwetsbaar omdat het nog volop in ontwikkeling is. Je kind moet lekker onbezorgd buiten kunnen spelen. Of het nu op het schoolplein, thuis, in de speeltuin of bij vriendjes is. Regelmatig, voldoende en goed insmeren gebeurt helaas nog te weinig. De Ladival zonbescherming producten zijn extreem watervast en bevatten geen conserveringsmiddelen, parabenen, kleurstoffen of parfum. Er zit wél vitamine E en extra verzorgende oliën in om de huid te hydrateren en verzorgen. De producten beschermen trouwens niet alleen tegen UVA en UVB stralen, maar ook tegen IRA (infrarood) straling en bieden zo een complete bescherming.

Let wel even op bij het gebruik van deze producten. Je moet ze namelijk echt even goed schudden voor gebruik en de tijd nemen om ze in te smeren. Maar als dit eenmaal gedaan is kan je je kind echt even lekker onbezorgd buiten laten spelen.

–> Mooi om te weten is dat Ladival voor elk verkocht product €1,00 overmaakt naar KWF Kankerbestrijding ♥

Smeer ‘m The Game

Ladival maakt zich ieder jaar weer hard om de boodschap van een goede zonbescherming over te brengen op kinderen. De afgelopen jaren hadden ze al hulp van Brom en Brul uit de Samen Smeren campagne. Dit jaar heeft Ladival een online game ontwikkelt voor op de smartphone, tablet, smartboard of zelfs het digiboard op school. Kinderen kunnen hiermee op een leuke manier oefenen en leren hoe ze goed kunnen smeren. Want oh, wee als je een plekje vergeten bent.. Meer informatie vind je op deze website.

Maak gratis kennis met Ladival zonbescherming!

Wij mogen enkele van jullie èn enkele klassen van jullie kinderen gratis kennis laten maken met Ladival zonbescherming. Het volgende is er te winnen:

– 5 x Ladival zonbescherming voor kinderen SPF30 (200ml)
– 5 x Ladival zonbescherming lespakket om aan de juffrouw/meester te geven met informatie over het merk, de leuke game, de Samen Smeren campagne en 10 x een flacon met SPF30 (30ml) handtasformaat.

Laat door middel van een mailtje of via een berichtje op het bijbehorende bericht op onze Facebookpagina achter voor welke van de twee opties je meedoet. Meedoen kan tot en met 28 juni 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Close
Read previous post:
kinderbehang inspiratie van kek amsterdam
Nijntje op de muur + nog veel andere leuke kinderbehang inspiratie van KEK Amsterdam

Heb je inspiratie nodig voor de kinderkamer? Het leuke label KEK Amsterdam komt met waanzinnig leuk behang met Nijntje en...

Close