Close
De langste unboxing video ooit met de L.O.L. Surprise™ Amazing Surprise™ en Onnedi

De langste unboxing video ooit met de L.O.L. Surprise™ Amazing Surprise™ en Onnedi

Kristel mocht voor MOMmag. samen met haar dochter Charlotte naar de langste unboxing video ooit met de L.O.L. Surprise™ Amazing Surprise™ door de bekende vlogster Onnedi (Dionne Slagter). In dit uitgebreide verslag vertelt ze je over dit leuke evenement en de L.O.L. Surprise™ Amazing Surprise uitpak ervaring.

Lees ook: ‘Fun Facts | 25 interessante weetjes over tweelingen (en andere meerlingen)

langste unboxing video ooit met de L.O.L. SurpriseDe langste unboxing video ooit met de L.O.L. Surprise™ Amazing Surprise™ en Onnedi

Afgelopen woensdag ging ik voor MOMmag. met mijn jongste dochter Charlotte, bijna 8 jaar, naar de ultieme unboxing experience van de L.O.L. Surprise™ Amazing Surprise*, op een super leuke locatie, FC Hyena in Amsterdam.
Voor Charlotte ook echt een ultieme ‘experience‘, omdat zij echt helemaal stapel is op alles dat met L.O.L. te maken heeft. En dan ook nog eens Onnedi (Dionne Slagter), de bekende vlogster en Expeditie Robinson deelnemer, die er bij was. Dubbelop feest!

kristel en charlotte

Ontvangst

We werden heel leuk ontvangen door de organisatie met een lekker drankje. Er stond een hele tafel vol met L.O.L. tasjes, dat beloofde wel wat natuurlijk, wat zou daar toch in zitten ?? Voordat het echt begon even snel op de foto voor de banner om vast te leggen dat we er waren! Vervolgens gingen we met alle kinderen en hun ouders richting de zaal waar de unboxing video gemaakt zou worden. In de zaal lag op iedere bank een lekker zakje popcorn voor het ultieme bios gevoel.

onnedi

Onnedi

Vlogster Onnedi werd met luid applaus de zaal binnen gehaald. Zij heeft in meer dan een uur alle ruim 50 pakjes open gemaakt en legde tussendoor uit hoe zij zelf vlogt. Het was leuk om te zien hoe zij de kinderen betrok bij ieder zakje dat ze opende. Ongelooflijk om te zien wat ze toch weer verzonnen hadden, ieder pakje was anders, de ene een laatje, de ander met een klepje. En allemaal ook heel mooi ingepakt. Voor een meisje, zoals mijn dochter, een walhalla natuurlijk.

charlotte en onnedi

Aan het einde mocht iedereen met Onnedi op de foto en heeft Charlotte ook nog een handtekening van haar bemachtigd.

En wat zat er nou in die tasjes? Dat was echt de grootste verrassing, drie L.O.L. ballen, die je op elkaar kunt zetten, waarbij je een soort van sneeuwster effect krijgt. Charlotte straalde aan alle kanten, wat een cadeau! Stralend stapten we weer in de auto op weg naar huis.

Lol amazing surprise 1

L.O.L. Surprise ™ Amazing Surprise

Alle unboxing fans of ouders van unboxing liefhebbers, weten dit. L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ is de ultieme en allerleukste uitpak ervaring. Met de surprises kun je 14 exclusieve poppen uitpakken, inclusief 2 L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen. De poppen Downtown B.B. en Uptown Girl openen allebei een pop-up store in de stad, maar ze hebben de hulp van jouw zoon of dochter nodig (of van jou, dat kan natuurlijk ook)! Super spannend, want hun hele familie, hun huisdieren en de uitzinnige outfits voor de winkels zijn verstopt in de stad en wachten tot ze worden uitgepakt. Door middel van het volgen van het doolhof verzamel je verrassingen, zodat straks iedereen klaar is voor de grote opening!

lol amazing surprise

Product features

• Meer dan 70 verrassingen en 14 exclusieve poppen om uit te pakken, inclusief 2 L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen.
• Je kunt de cijfers volgen om het doolhof aan verrassingen uit te pakken en zo de ultieme uitpak ervaring mee te maken.
• De 2 modewinkel-speelsets en doolhofdozen kun je weer aan elkaar vastmaken om een stadslandschap te creëren waarin je kunt spelen.
• Inhoud: 2 modepoppen, 3 L.O.L. Surprise!™-poppen, 3 jongens, 4 diertjes, en 2 Lils™, en daarbij komen ook nog mode en accessoires.

De consumenten adviesprijs voor deze box is € 144,99.
L.O.L. Surprise is o.a. hier te koop.

⇒ Is jouw kind ook zo’n fan van unboxings? Praat je mee op onze Facebookpagina of op Instagram?
Dit artikel bevat een affiliate link.
Wij waren bij dit evenement aanwezig op uitnodiging.
Close
Read previous post:
patricia van Kester
Even kennismaken met.. Patricia van Kester

Patricia van Kester is het tiende lid van ons redactie team waar je vandaag kennis mee kunt maken. Wie deze...

Close