Close
De leukste babydozen om cadeau te geven

De leukste babydozen om cadeau te geven

Naast dat er een heleboel gratis babydozen aan te vragen zijn als je in verwachting of net bevallen bent, zijn er ook een aantal babydozen te koop. Enorm leuk om jezelf cadeau te doen of om te geven aan iemand die in verwachting is. Wij hebben de leukste babydozen voor je op een rij gezet! 

‘Lees ook: Alle gratis babydozen 2018 bij elkaar!’

De leukste babydozen

leukste babydozen om cadeau te geven

Moeder Aarde

Hier kan je kiezen uit twee verschillende bewust zwanger, geboorte & kraampakketten die in samenwerking met professionals zijn samengesteld. Deze box valt vooral op door de verrassend uitgebreide inhoud vol met zuivere, pure en natuurlijke producten voor moeder en baby in de zwangerschap, rondom de geboorte en in de eerste 40 dagen kraamtijd.

Er is een Luxe pakket verkrijgbaar voor €135,- met een waarde van meer dan €220,- en een Overvloed pakket voor €249,- met een waarde van meer dan €350,-.

–> Klik hier voor de website van Moeder Aarde.

leukste babydozen om cadeau te geven

Dalalou

Nog een pakket vol met natuurlijke producten is deze van Dalalou die eerder bekend stond onder Nalini. Er zitten allemaal producten van natuurlijke oorsprong in die chloorvrij zijn, biologisch afbreekbaar en waar mogelijk 100% biologisch, ecologisch, fairtrade en gifvrij.

Deze kraampakketten zijn verkrijgbaar vanaf €54,95 en er zijn ook mooie cadeaupakketten verkrijgbaar vanaf €39,95. Ook hierbij krijg je weer een veel hogere waarde aan producten dan wat je betaalt voor een pakket. Toch leuk om zo kennis te kunnen maken met bepaalde producten en merken!

–> Klik hier voor de website van Dalalou.

leukste babydozen om cadeau te geven

A Lovely Box

Deze baby giftboxen zijn meer om cadeau te geven aan een zwangere of iemand die net moeder is geworden. Er zijn verschillende boxen verkrijgbaar vanaf €35,00 en qua inhoud moet je denken aan een knuffel, slabber, mooi hydrofiel doek, rompertje en verzorgingsproducten. Ook leuk: je kan de mooie hydrofieldoeken personaliseren met de naam van het kindje en er zit altijd een kaartje bij waarop je een persoonlijke boodschap kan schrijven.

–> Klik hier voor de website van A Lovely Box.

leukste babydozen om cadeau te geven leukste babydozen om cadeau te geven

Box & Baby

Ook deze vierde tip is er weer eentje voor de mooie cadeaupakketten die net even anders dan anders zijn. Er is een zwangerschapsbox verkrijgbaar voor €74,95 en deze gaan per trimester waardoor er altijd goed passende producten in zitten die je op dat moment echt kan gebruiken.

De kraamcadeauboxen in het assortiment gaan vanaf €21,95 en hier zitten net even anders-dan-anders producten in van verschillende merken zoals Jollein, MUSenMOOS, Hevea, Jots, Petitlife en Boumy.

–> Klik hier voor de website van Box & Baby.

Welke van deze dozen spreekt jou het meest aan? Mocht je dit lijstje met leukste babydozen aan willen vullen met een andere (web)winkel dan horen we het graag via onze Facebookpagina 🙂

* Uitgelichte foto van Rawpixel via Shutterstock.

Close
Read previous post:
de kinderkamer van yula
De kinderkamer van.. Yula!

Hou jij er net zo veel van om ergens binnen te kijken als wij? Dan moet je de kinderkamer van...

Close