Close
10x de leukste uitspraken van kinderen

10x de leukste uitspraken van kinderen

Soms kunnen kinderen dingen zeggen die onbedoeld extreem grappig zijn. Dat herken je vast wel! Wij vroegen jullie om de liefste en grappigste voorbeelden en kregen er zo veel! Vandaag lees je deel 2 van 10x de leukste uitspraken van kinderen. 

10x de leukste uitspraken van kinderen

Kreukeltjes

Ada’s dochtertje had haar oma eens goed bekeken en zei: “Wat heeft oma veel kreukeltjes in haar gezicht hè mam? Maar dat is niet erg hoor, die kan je er weer uitstrijken.”

Wie weet kan het over een jaar of 10 wel?

Gedronken

Amro vertelt: “Ik werk sinds kort in een brouwerij. De eerste keer dat ik in mijn werkkleding de jongste van de BSO haalde, schalt die door de gang, goed verstaanbaar voor de andere ouders en begeleiders: ‘Papa! Heb je gedronken? Je stinkt naar bier!’ En bedankt.”

Nepslakken

Volgens het dochtertje (4) van Michelle zijn naaktslakken nepslakken omdat ze geen huisje hebben. “Hoe vaak ik het ook blijf benoemen dat ze naaktslakken heten. Voor haar blijven het nepslakken.”

Vliegtuigje

Ellen: “Opa en oma gingen met het vliegtuig op vakantie… Er vliegt een vliegtuig over. Zegt m’n zus: ‘Zwaai maar naar opa en oma in het vliegtuig.’ Waarop mijn nichtje antwoordt: ‘Dat kan niet dat opa en oma daarin zitten. Dat past nooit in zo’n klein vliegtuigje.'”

Maan is stuk

Kitty vertelt dat haar kindje ooit een halve maan zag en riep: ‘Kijk mama, de maan is stuk.’ Een tijdje later zag hij een volle maan en concludeerde tevreden: ‘Hey mama, de maan is gemaakt!’

Doornroosje

De dochter van Lisette had het vroeger altijd over ‘Donderroosje’. “En dat vonden wij veel leuker klinken dan Doornroosje, dus we verbeterden haar niet :P.”

Binnenstebuiten

Alexandra’s dochter (4) hing een keer over haar moeder’s been en zag zichzelf ondersteboven in de weerspiegeling van de oven. ‘Kijk mama, nu ben ik binnenstebuiten’, zei ze toen.

Kaal

Marieke: “Mijn oudste – toen ongeveer tweeëneenhalf jaar – wilde niet mee. Haar vader’s geduld was op en liep weg om vervolgens in een portiek te gaan staan om te kijken wat de jongedame nu ging doen. Blijkbaar vond haar dochter dat toch een beetje spannend, want ze vroeg meteen aan iemand of die haar vader had gezien. Ze omschreef hem als ‘die meneer met kale haren'”.

Parkering

Het overbuurjongetje van Ellenmijn was toen hij 3 jaar oud was een beetje verliefd op haar. Zij was destijds zelf al 31). Omdat jij zo verliefd was, wilde hij “parkering” met haar. “En het lieve is….hij is inmiddels 20 en stuurt me af en toe nog wel eens een berichtje en dat sluit hij dan af met ‘kus van je parkering’.”

Sommige liefdes gaan nooit over.

Vliegbeestje

De dochter van Nienke leerde net kletsen en zag een zwart mollig vliegbeestje in de bus. “KIJK MAMA EEN DIKKE HOMO”, riep ze keihard door de bus.
“Ja kind. Een dikke hommel. Inderdaad.”

Deze had ook mooi tussen de meest genante uitspraken van kinderen gepast :).

Wil je de vorige editie nog eens nalezen? >>> 10x de leukste uitspraken van kinderen (deel 1)

Omdat we zo ontzettend veel leuke inzendingen kregen, komt er zeker nog een vervolg van deze serie aan. Heb je zelf nog een leuke uitspraak van (je) kinderen in de aanbieding? Deel ‘m gerust, want wellicht nemen we ‘m binnenkort mee in het artikel. Praat je mee op onze Facebookpagina of op Instagram?

* Uitgelichte foto Rawpixel via Shutterstock.

Close
Read previous post:
derma eco baby review
Derma Eco Baby verzorgingsproducten

Ben jij merkvast als het om verzorgingsproducten voor je baby of kind aan komt? Of vind je het juist wel...

Close