Close
Even kennismaken met.. Lisa-Indira Smeets

Even kennismaken met.. Lisa-Indira Smeets

Lisa-Indira Smeets is het zesde redactielid met wie je kennis maken door middel van dit persoonlijke voorstel artikel. Deze MOM to be komt uit het zuiden van het land. Wat haar superpowers zijn en wat ze gaat bijdragen aan MOMmag.? Je leest het hier!

Lisa-Indira Smeets

Even kennismaken met..

Lisa-Indira Smeets

Numero zes van onze gloednieuwe redactie is Lisa-Indira Smeets. Zij is met haar 25 jaar oud een van de jongsten van ons team. Lisa -Indira is samenwonend en baasje van 2 honden. Het stel woont Bunde, een dorp naast Maastricht. Binnenkort komt er gezinsuitbreiding bij. Lisa-Indira en haar vriend verwachten hun eerste kindje! Momenteel werkt ze niet, maar ze heeft gewerkt als stylist en adviseur in de mode branche! Daar heeft ze ook voor gestudeerd.

Lisa-Indira in 10 steekwoorden:
Creatief, perfectionistisch, organiserend, eigenwijs, vrolijk, enthousiast, thrift shopper, mode en lifestyle, living for all things beautiful.

Haar grootste droom:
‘Dat ik ergens naar toe werk wat ik elke dag graag doe, dat ik door middel van mijn werk elke dag weer kan genieten van alles om me heen. Een combinatie van liefde voor mijn job en een gelukkig huisje!’

Wordt geïnspireerd door:
‘Definitief mijn ouders! Die altijd voor me klaarstaan, een heerlijke nuchtere kijk op het leven hebben en me altijd gesteund hebben in elke (soms niet zo’n slimme) beslissingen en keuzes. En ze zijn een kei in mij uit me comfort zone te helpen.
Daarnaast mijn honden die wat de dag ook brengt altijd even happy en blij zijn. Heerlijk die onvoorwaardelijke liefde! Mijn vriend en vriendinnen die me met beide benen op de grond houden.’

Zou een dagje willen ruilen met:
‘Romy Boomsma. Zij heeft een heerlijk stijltje, is lekker nuchter, en vooral dicht bij zichzelf.’

Lisa-Indira’s onderwerpen op MOMmag.:
‘Trends! Alles dat met lifestyle en kinder- en zwangerschapsmode te maken heeft. Ik wil bijvoorbeeld de nieuwste trends in kinderkamer styling laten zien. Het onderwerp zelfliefde vind ik ook een belangrijk thema om te behandelen: Hoe, wat, waar lopen we dagelijks tegenaan als MOMs en MOMs to be. Wat kunnen we ermee en hoe kunnen we er mee omgaan. Met daarin een stukje eigen herkenning.
Ook wil ik over reizen met kinderen gaan schrijven.’

Lisa-Indira fijn dat je erbij bent. We kijken uit naar jouw artikelen ?

Hier lees je meer over de andere redactie leden.

⇒ Heb jij een vraag en/of opmerking voor Lisa-Indira? Stel ‘m gerust onder de Facebook of Instagram post ?

Close
Read previous post:
fantoom hoofdluis
Ka’s column | ‘Fantoom hoofdluis’

Er was een kindje met luis bij de peuter op de peuterspeelzaal. De peuter zelf had nergens last van. Karen...

Close