Close
Win een Little Tikes Dual Twister!

Win een Little Tikes Dual Twister!

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen tijd! Met zulk weer hoef je toch helemaal niet op vakantie? En je creëert gewoon je eigen pretpark in je tuin. Met onder andere de Little Tikes Dual Twister of ander buitenspeelgoed van dit leuke merk. Bovendien hebben wij goed nieuws, want we mogen een Dual Twister weggeven…

Little Tikes Buitenspeelgoed

Little Tikes heeft een ruime collectie aan leuk buitenspeelgoed. Alle items zijn duurzaam en veilig en je kind kan er dus heerlijk mee spelen. We zetten een aantal van de leukste items voor je op een rij.

Schildpad Zandbak

Little tikes Schildpad zandbak

Het is echt een iconische zandpak, dit schildpad. Bovendien is ‘ie reuze handig en garandeert ‘ie uren speelplezier. Wat er vooral ook erg praktisch aan is, is dat de zandbak een deksel heeft en daardoor dichtkan. Zo wordt het zand beschermd tegen regen en weer en ongewenst bezoek van de (buur)kat. Het zand blijft dus lekker schoon en dat is wel zo fijn.

Je koopt ‘m hier.

Little Tikes heeft ook zand- en watertafels in haar collectie. Daar kan je kind aan staan. Een voorbeeld daarvan zie je hier.

Glijbanen

little tikes glijbaan

Een glijbaan blijft toch leuk buitenspeelgoed? Little Tikes heeft verschillende in de aanbieding. Voor de kleintjes is er deze (My first slide), dan is er nog een medium model (zie foto hierboven) en een reuzenglijbaan voor de grotere kinderen.

De glijbanen zijn weersbestendig, maar je kunt ze ook heel makkelijk inklappen en opbergen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dus groottes.

Watertafels

little tikes watertafel

Een persoonlijke foto, want MOMmag.’s Robin kreeg voor zijn tweede verjaardag alvast de piratentafel van Little Tikes. Wij kunnen dus uit eerste hand vertellen hoe leuk deze tafel is! Lekker scheppen, spetteren, een heus waterkanon en speelfiguurtjes die de fantasie prikkelen. Ideaal speelgoed voor peuters en kleuters en gegarandeerd speelplezier.

Het piratenschip shop je hier, maar mocht je kind niet zo’n fan zijn van piraten, dan zijn er nog andere modellen beschikbaar. Hier vind je een compleet overzicht van watertafels.

Cozy coupe

little tike cozy coupe

Nog een item waarvan we weten hoe graag de kleintjes ermee spelen. Op het KDV van de dreumes staan deze leuke wagentjes op het plein om mee te spelen en de kindjes staan ervoor in de rij! Je kan de Cozy Coupes op twee manieren gebruiken: Je kunt ‘m zelf duwen als je kindje erin zit, maar het kan ook aangepast worden tot loopautootje.

Er zijn verschillende varianten en er is dus voor elk wat wils. Hier vind je een overzicht.

Dual Twister en Splash Face

little tikes dual twister 2Alleen al door naar de foto’s te kijken, zie je toch dat geweldig speelgoed is? Met de Dual twister (uitgelichte foto boven het artikel) kan je kind alleen of samen met een vriendje ronddraaien. Hij of zijn kan er binnen mee spelen, maar het wordt omgetoverd tot buitenspeelgoed en extra veel lol als je tuinslang erop aansluit. Voor extra plezier kan de richting van de watersproeier aangepast worden door middel van een druk op de activeringsknop op het midden van het rad. De advies leeftijd is 2 tot 5, maar wij kunnen ons voorstellen dat grotere kinderen er ook plezier aan beleven.

De Dual Twister koop je hier.

Op de foto hierboven zie je de Splash Face. Hiermee wordt water gebruikt om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. Kinderen kunnen vriendjes uitdagen om te kijken wie er kletsnat wordt. De winnaar mag de ander nat spuiten met water! Kinderen kunnen hiermee trekken, sproeien en nat worden.

De Splash Face is hier te koop.

Win een Little Tikes Dual Twister!

Zoals we al schreven, mogen wij een van die fantastische Little Tikes Dual Twisters weggeven. Je kan ‘m dus winnen voor je kind(eren).

Daarvoor hoef je weinig te doen. Het enige dat we je vragen om kans te maken is onze MOMmag. Facebookpagina te volgen en bij de post over deze winactie een leuke reactie en/of motivatie achter te laten. Natuurlijk vinden we het ook fijn als je het berichtje dat bij deze winactie hoort wil liken en/of delen zodat andere MOMs ook kans maken.

Bovendien vinden we het leuk als je Little Tikes ook volgt op Facebook:
hier

Wil je meer informatie over de producten van Little Tikes, dan vind je dat op de website:
hier

Tijdelijke mededeling: Bol.com heeft momenteel extra korting op veel Little Tikes artikelen. Een compleet overzicht zie je hier.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 17 juni 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Close
Lees vorig bericht:
groente & fruit kalender juni
De groente & fruit kalender van juni

Er is een groot voordeel om met fruit en groente van het seizoen aan de slag te gaan in de...

Sluiten