Close
Mama sieraad | Lux & Luz initialen ketting

Mama sieraad | Lux & Luz initialen ketting

Wat is er nou mooier dan jouw kind(eren) altijd dichtbij je te kunnen dragen? Vlakbij je hart? Dat is toch prachtig? De webshop Lux & Luz heeft allerlei prachtige sieraden en wij mogen iemand blij maken met zo’n waanzinnig mooi mama sieraad!

Lees ook: ‘MOMtime | Onze beauty favorieten

lux & luz initialen ketting

Lux & Luz initialen ketting

Zo een mooie initialen ketting is persoonlijk voor jou gemaakt en er is er dus maar één van. Je kan er de initialen van jouw kind(eren) in laten graveren zodat je hem of haar altijd bij je hebt.

De ketting is minimalistisch en staat prachtig als je ‘m alleen draagt, maar je kunt ‘m ook heel goed combineren met andere kettinkjes en zo een layer effect creëren.

De disk van de Lux & Luz initialen ketting heeft een diameter van 0,8 cm. Je kunt zelf het lettertype kiezen, de lengte en de vorm. Dus je kunt bijvoorbeeld ook twee sterren met initiaal kiezen? Het kan allemaal. Eventueel kun je ook voor meerdere disks kiezen met daarin de verschillende letters van je kinderen in gegraveerd (let op: deze optie kun je niet winnen). De initialen ketting is verkrijgbaar in goud en rose goud.

Alle kettingen hebben 2 extra jumprings. Zo kun je zelf altijd op een eenvoudige manier de lengte aanpassen en zorgen dat het perfect valt. Heb je een lager uitgesneden truitje aan? Dan kun je ‘m langer laten vallen.

Alle sieraden van Lux & Luz bestaan voor 100% uit gold filled materiaal. Het gaat dus je hele leven lang mee! De sieraden worden verpakt en verzonden in een mooi, duurzaam en ecologisch verantwoord doosje.

Naast de initialen ketting heeft deze leuke sieraden webshop nog genoeg mooie andere sieraden verkrijgbaar. Snuffel er dus vooral even rond. We hebben ook nog een leuke verrassing voor je, want met de kortingscode MOMMAG krijg je 20% korting op alle sieraden!

Winactie Lux & Luz initialen ketting

Wil jij kans maken op zo’n prachtige Lux & Luz initialen ketting ter waarde van 99,95 euro? Dat kan! Meedoen aan onze winactie is heel simpel:

– Laat in een reactie onder de bijbehorende post op onze Facebookpagina weten dat je meedoet aan deze winactie en vertel in de reactie de naam van je kind(eren) en hoe je bij deze naam gekomen bent.
– We vragen je wel of je onze Facebookpagina en het Facebookbericht wilt liken. Zo blijf je ook op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes. Delen en/of een andere MOM taggen om deze actie als tip door te geven mag natuurlijk ook ?.
– Lees voor de zekerheid ook even onze winactie voorwaarden.

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 22 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Close
Read previous post:
tips om meer geld over te houden
3 tips om meer geld over te houden

Het einde van het jaar komt in zicht en dit is voor velen dé tijd van het jaar om de...

Close