Close
Oproep | Wil je meepraten in ons MOMpanel op MOMmag.?

Oproep | Wil je meepraten in ons MOMpanel op MOMmag.?

Als je MOMmag. al langer volgt, dan weet je dat we in het verleden een MOMpanel op ons platform hadden. Wij willen dit panel graag nieuw leven inblazen, maar op een andere manier. Wil je meepraten in ons MOMpanel op MOMmag.? Lees dan vooral verder!

Lees ook: ‘De grootste obstakels van het moederschap

meepraten in ons MOMpanel

Wil je meepraten in ons MOMpanel?

De tagline van MOMmag. is ‘Voor en door MOMs, om van elkaar te leren en elkaar te inspireren’. Wij willen graag dat MOMmag. meer dan een online magazine is. Ons idee is niet alleen om content te brengen, maar ook met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Wie je ook bent. Waar je ook voor staat en wat je ook doet. Niet alleen een online magazine, maar ook een online community.

Daarom zouden we het ook fijn vinden als jullie weer gaan meepraten. Want jullie input doet er toe.

The MOMs

Lijkt het jou leuk om af en toe mee te praten en jouw input te kunnen teruglezen op MOMmag.? Stuur ons dan een mailtje op info@mommag.nl waarin je vertelt wie je bent, hoe oud je bent, wat je gezinssamenstelling is, waar je woont, hoeveel kinderen je hebt en hoe oud ze zijn en wat voor werk je eventueel doet.

Pas je in ons profiel? Dan geven we je toegang tot de besloten Facebookgroep The MOMs. Daar krijg je een keer in de zoveel tijd een onderwerp te zien waar je over kunt meepraten. Dat kan een nieuwswaardig onderwerp zijn, maar ook een topic dat te maken heeft met opvoeding of verwante zaken.

Heb je een mening over het onderwerp dat we posten en/of wil je meepraten? Dan laat je een reactie achter. Je hoeft niet verplicht op elk topic te reageren. Hebben wij genoeg bijdrages, dan maken we er een artikel van. Als er te weinig input binnenkomt, laten we het overgaan. Eventueel mag je zelf ook onderwerpen aandragen.

Wie zoeken we?

Eigenlijk zoeken we iedereen die moeder (of vader) of het wil of hoopt te worden. Of je nou grote kinderen hebt, of kleine, of nog geen kind. Je bent welkom om mee te praten. Het maakt niet uit wat voor werk je doet, wat je achtergrond is, of waar je woont.

We zijn op zoek naar diversiteit. Want juist diversiteit maakt een panel interessant.

Vandaar dat we wel vragen naar je gegevens. Omdat we liever niet te veel dezelfde profielen willen. Dus niet alleen maar moeders met jonge kinderen, die thuisblijfmoeder zijn en in Utrecht wonen. Om maar een willekeurig voorbeeld te noemen 😉

We hopen natuurlijk wel zo veel mogelijk vrouwen te bereiken en dat er zo veel mogelijk MOMs willen meepraten.

Heb je interesse? Mail dan naar info@mommag.nl. Voorwaarde is wel dat je een (echt) Facebookprofiel hebt. Mailen kan tot maandag 16 december 23:59.

Deze oproep doorsturen naar een vriendin, zus, collega, nicht, sportmaatje of de buurvrouw, mag natuurlijk ook.

–> Volg je ons al op Facebook en/of Instagram? Daar kan je sowieso mee praten over de onderwerpen die we op de website behandelen en blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.

Uitgelichte afbeelding Atstock Productions via Shutterstock.

Close
Read previous post:
nijntje mijn eerste kerstmis
nijntje | mijn eerste kerstmis

Wat een prachtig bewaar exemplaar is het nieuwe boekje van onze all time favorite nijntje. Het nieuwe boek 'mijn eerste...

Close