Close
Even kennismaken met.. Michelle Fatima Huiberts

Even kennismaken met.. Michelle Fatima Huiberts

En het derde redactielid dat we met trots aan je voorstellen is Michelle Fatima Huiberts. Een Nederlandse MOM die in België woont. Wie zij verder is en wat ze aan MOMmag. gaat bijdragen, lees je verder in dit kennismakingsartikel.

Michelle Fatima Huiberts

Even kennismaken met..

Michelle Fatima Huiberts

De derde MOM die we aan onze redactie mogen toevoegen is Michelle Fatima Huiberts. Zij woont met haar man Fouad in Antwerpen, maar is zelf Nederlandse. Michelle Fatima heeft 4 kinderen. Twee oudere kinderen: Amber van 22, Gregory is 21. En samen met Fouad heeft ze ook nog Soraya van 11 en Nuaim van 6 jaar oud. Ze is 44 jaar oud en is full time MOM.

Michelle Fatima in 10 steekwoorden:
Dromerig, idealistisch, gevoelig, grappig, chaotisch, eerlijk, ongeduldig, enthousiast, nieuwsgierig & gezellig

Haar grootste droom:
‘Mijn grootse droom is om geld te verdienen met hetgeen dat ik het leukste vind; schrijven. Ik wil graag boeken schrijven. Maar niet zomaar boeken ter vermaak. Ik wil mensen raken met wat ik schrijf. Dat ik de wereld een klein beetje beter maak.’

Wordt geïnspireerd door:
‘Goh, iedereen die succesvol is op zijn eigen manier. Succes is niet af te meten aan geld. Succes is af te meten aan de mate van geluksgevoelens die je ervaart in je dagelijkse leven. Als jij gelukkig wordt van thuisblijven met de kinderen is dat toch helemaal prachtig. Ben je advocaat en werk je keihard, zie je je kinderen heel weinig, maar je toch heel gelukkig voelt met de situatie, dan is dat succes.’

Zou een dagje willen ruilen met:
‘Misschien klinkt het een beetje raar maar ik zou graag met de ‘ik’ van de toekomst willen ruilen. Momenteel ben ik aan het herstellen van een auto immuunziekte en ben er inmiddels achter dat ik een leerstoornis heb waardoor sommige dingen mij heel erg frustreren. De leerstoornis heeft veel overeenkomsten met autisme en ADD/adhd. Wat ik nu probeer te doen is daarmee te leren leven en oplossingen te zoeken voor de frustraties.

Er zijn dingen waar ik niks aan kan doen maar er zijn ook veel dingen die ik wél kan doen. Ik probeer mezelf nu te accepteren en die jaren waarin ik hoorde dat ik lui was, dat ik TE gevoelig was, niks deed etc. een plekje te geven en van mezelf te gaan houden en het leven te leiden dat ik WIL leven. Met die Michelle wil ik graag ruilen voor een dag.’

Michelle Fatima’s onderwerpen op MOMmag.:
‘Zelfzorg, diversiteit, van jezelf houden. Het liefste schrijf ik persoonlijke artikelen.’

Michelle Fatima, welkom in ons team! We kijken uit naar je bijdrages ?

Hier lees je meer over de andere redactie leden.

⇒ Heb jij een vraag en/of opmerking voor Michelle Fatima? Stel ‘m gerust onder de Facebook of Instagram post ?

Close
Read previous post:
ontbijten met een banaan
Ontbijten met een banaan? Is dat een goed idee?

Het is soms zo makkelijk. Je kind laten ontbijten met een banaan. Waarschijnlijk laat elke ouder dat zijn kinderen wel...

Close