Close
Mingo Kids collectie herfst winter 2018/2019

Mingo Kids collectie herfst winter 2018/2019

Mingo is een Nederlands merk dat bekend staat om haar mooie basics. Met de items kun je goed mixen en matchen. Bovendien zijn ze uitstekend te combineren met kleding uit de eigen collectie en van andere merken. We laten je een aantal van onze favorieten zien en vertellen je er meer over de Mingo Kids collectie herfst winter 2018/2019. 

Mingo Kids collectie Herfst Winter 2018/2019 baby

Lees ook: ‘Babyface Newborn herfst winter collectie 2018/2019

Mingo Kids collectie herfst winter 2018/2019

Zoals we al vertelden bestaat de Mingo collectie uit basic items. Er zijn een aantal basic stukken die altijd vast in de collectie zitten, zoals de zwart-witte strepen en de dots. Twee keer per jaar komt er een extra collectie uit, die prachtig combineren en waarmee je ultiem kunt mixen en matchen.

Mingo Kids collectie Herfst Winter 2018/2019 meisjes

De extra collecties bestaan uit een aantal kleuren, die elke keer weer veranderen. De kleuren zijn precies de kleuren van nu en matchen daarom ook prima met kleding items van andere merken. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon de Mingo kleding met elkaar combineren.

Mingo Kids collectie Herfst Winter 2018/2019 black iris

Ook dit seizoen weer zijn er prachtige kleuren uitgebracht, namelijk Duck Green, Raspberry, Black Iris (heel donkerblauw) en Sauterne. Denk bij Mingo niet aan printjes en dessins. Het zijn echt effen kleuren die gecombineerd met prints van andere merken geweldig staan, maar ook solo waanzinnig mooi uitkomen. Zie bijvoorbeeld de compleet Black Iris look hierboven op de foto.

Mingo Kids collectie Herfst Winter 2018/2019 raspberry

De stoffen zijn heel zacht en organisch en de modellen vallen prachtig. Wij zijn vooral ook erg fan van de velvet stofjes die dit jaar voorbij komen naast de sweatstoffen en jeans. Bovendien spreekt de combinatie van het grijs met de basiskleuren uit de collectie ons erg aan.

Mingo Kids collectie Herfst Winter 2018/2019 accessoires

Ook leuk zijn de details en accessoires van Mingo Kids. Zoals de knee pads op de broekjes, de mutsen, de beenwarmers, de sokken, maillots en heerlijke shawls. Ook deze zijn natuurlijk weer prachtig te combineren.

Dit is ook nog eens het eerste seizoen dat MINGO tot 12 jaar gaat! Dus ook voor de grotere kinderen is er nu van alles te shoppen.

Verkrijgbaarheid

Mingo Kids collectie Herfst Winter 2018/2019 is verkrijgbaar bij verschillende fysieke winkels verspreid door het land. Online kun je onder andere terecht bij Kidsdepartment, Kind zo blij, Adorablekidzz, Toddlers & Tees en vele andere online winkels. Maar je kunt ook op de website van Mingo Kids zelf terecht.

Spreekt de nieuwe Mingo collectie jou aan? Welk item zou jij graag willen shoppen of heb je al geshopt? Praat erover mee via onze Facebookpagina ?.

Close
Read previous post:
celebrity nieuws van de afgelopen week
Het MOM celebrity nieuws

Holy moly! Ondanks de vakantietijd hebben we een bommetje vol MOM celebrity nieuws voor je! Met o.a. een stel dat...

Close