Close
Even kennismaken met.. Mirjana Noorman-Petrovic

Even kennismaken met.. Mirjana Noorman-Petrovic

Zoals we al aankondigden, stellen we de komende weken de gloednieuwe redactie van MOMmag. aan je voor. De allereerste is Mirjana Noorman-Petrovic, een oude bekende van MOMmag.. Zij werkte namelijk al eerder mee aan het MOM panel.

mirjana noorman-petrovic

Even kennismaken met..

Mirjana Noorman-Petrovic

Het allereerste redactielid dat we aan je presenteren is Mirjana. Zij woont met haar gezin in Haarlem en is 34 jaar oud. Ze is sinds 19 juli 2019 getrouwd <3 en heeft al 14 jaar verkering met haar man Hernàn. Samen hebben ze drie kinderen: Lynn van 7 jaar, Milan is 4 en Sophie 2 jaar oud. In het dagelijkse leven is Mirjana manager Jeugdzorg.

Mirjana in 10 steekwoorden:
Een organisator, betrokken, trouw, grappig, trots, booklover, sterk, optimist, sportief en zorgzaam.

Haar grootste droom:
Doorbreken als schrijfster van gedichten en een roman uitbrengen.

Wordt geïnspireerd door:
Mijn vader heeft mij geleerd hard te werken. Te knokken voor wat je waard bent. Mijn moeder leerde mij dat opgeven geen optie is.
Van mijn kinderen heb ik geleerd dat loslaten belangrijk is. Mijn man leert mij dat ik me niet zo druk moet maken om zaken die er niet echt toe doen. En Beyoncé leert mij nog dagelijks dat je als vrouw power hebt en dat muziek van levensbelang is in het leven.

Zou graag een dagje willen ruilen met:
Chantal Janzen.

Mirjana’s onderwerpen op MOMmag.:
De dagelijkse beslommeringen van het moederschap, luizenpluizen, oppas vinden, trakteren, partijtjes, leuke activiteiten in de buurt van Haarlem, in oude vorm zien te komen, tijd vinden voor alles wat je leuk vindt, Musea. En misschien wel iets met gedichtjes over ouderschap en kinderen.

Wij zijn heel blij met Mirjana als redactrice van MOMmag.! We kijken uit naar je bijdrages 🙂

⇒ Heb jij een vraag en/of opmerking voor Mirjana? Stel ‘m gerust onder de Facebook of Instagram post 🙂

Close
Read previous post:
we gaan weer beginnen
We gaan weer beginnen!

Wat een leuk nieuws om hier te vertellen. MOMmag. gaat vanaf nu weer online! De komende tijd valt hier weer...

Close