Close
Lieve Mama (persoonlijk cadeau voor Moederdag)

Lieve Mama (persoonlijk cadeau voor Moederdag)

Over een kleine twee weken is het Moederdag. Dé dag om jouw moeder, of moederfiguur, in het zonnetje te zetten. Het hoeft niet groot of duur te zijn want het is echt de gedachte die telt. Hoe mooi is het dan om je moeder(figuur) een persoonlijk en gebundeld bedankje te geven? Hierbij een mooie Moederdag cadeautip, waarvan we er ook twee weg mogen geven!

Moederdag cadeautip
Moederdag cadeautip | Lieve mama

Als kind maakte je vast de meest prachtige knutsels en baksels voor je moeder, maar als je ouder wordt dan houden de zelfgemaakte cadeautjes er toch echt een keertje mee op. En dat terwijl juist die persoonlijke touch aan een cadeautje het zo mooi kan maken. Speciaal voor Moederdag, zondag 13 mei aanstaande, steekt bestsellerauteur Elma van Vliet haar cadeauboek Lieve Mama in een nieuw jasje. Het resultaat? Voor Mama, een boekje over ons. Het is een mooi boekje in een klein formaat wat je kan vullen met grappige anekdotes, onvergetelijke uitspraken en mooie momenten. Er staan opdrachtjes en vragen in en er is ruimte voor foto’s en kleine souvenirs. Heel erg leuk om in te vullen als kind en het maakt zo écht een persoonlijk en blijvend cadeau om te geven.

Een mooi gebundeld boekje vol herinneringen en lieve woorden, meer heb je toch niet nodig? Zet er bijvoorbeeld die momenten in waarbij de tranen over jullie wangen rolden van het lachen, blik terug naar een dagje uit of vakantie die jullie samen beleefden, welke films jullie niet kunnen kijken zonder te huilen, welke trekjes je ‘stiekem’ toch wel van haar hebt overgenomen en waar je je eigenlijk helemaal niet voor hoeft te schamen.. ♥

Voor Mama van Elma van Vliet is nu verkrijgbaar bij de boekhandel en online voor €12,50 per stuk.

Winactie

Wij mogen 2 x deze nieuwe uitgave weg gaan geven onder de lezers en volgers van MOMmag. Hoe leuk is dat?! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie onder dit artikel achter te laten met een mooie herinnering aan jouw moeder(figuur). Maar natuurlijk zouden we het ook heel erg leuk vinden als je onze Facebookpagina wil volgen en deze actie daar een like en reactie wil geven 🙂

Deze winactie loopt tot en met zondagavond 6 mei 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

8 reacties

 1. Daphne O says:

  Wat een super leuke winactie!! Ik zou deze heel graag willen winnen om aan m’n eigen moeder te geven! Sindskort ben ik zelf moeder en ben ik me steeds meer gaan realiseren hoe bijzonder die kanjer van een mama van mij is! Dit zou een geweldig leuk cadeau voor haar zijn om haar dit ook extra te laten zien! ?

 2. Aahh wat leuk!! Ik doe graag mee 🙂
  Een mooie herinnering aan mijn moeder is een zeer recente! Mijn zus en ik zijn aan het trainen voor de Nijmeegse 4daagse en opeens kwam ze met een teken verwijder kaartje, omdat we zo veel door de bossen lopen. Dit vond ik zo ontzettend lief. Zelfs nu, na 33 jaar denkt ze aan ons en doet ze deze lieve dingen!

 3. Patricia says:

  Wat een toffe actie! Zou heel graag zo een boekje aan mijn lieve moeder willen geven 🙂

  Mijn mooiste herinnering aan mijn moeder is dat ze zoveel van haar leven heeft opgeofferd om mij het beste te kunnen geven. Dat waardeer ik enorm in haar en dat ze zo een vrolijk en opgewekt karakter en persoonlijkheid heeft 😀

  Ps ik heb geen Facebook maar doe via jullie blog toch graag mee met jullie winactie

 4. Loes Wevers says:

  Wat een mooie actie! Ik heb het grote geluk dat ik ontelbaar veel mooie herinneringen heb met mijn moeder. Ze was voor ons als kinderen een geweldige mama en stond altijd voor ons klaar, bracht ons overal naartoe… En ging zelfs mee naar de manege (terwijl ze doodsbang is voor paarden) om mijn pony voor me op te zadelen toen ik nog te klein was. Al leverde dat zadel achterstevoren leggen toch echt heel wat commentaar van mijn kant op! Maar ook nu staat ze nog altijd voor ons klaar. Tijdens mijn zwangerschap ben ik 9 maanden ziek geweest en meermaals in het ziekenhuis opgenomen. Mijn moeder was zo lief dat ze letterlijk mij weer in bad kwam doen en mijn haren kwam wassen toen ik het zelf niet kon. En toen mijn vriend naar het buitenland moest en ik uit het ziekenhuis kwam, heeft ze mij opgehaald en heb ik dagenlang weer bij mijn ouders in mijn oude kamer kunnen logeren. Kortom: ze is gewoon de liefste! Daarbovenop is ze nu ook nog eens een geweldig lieve oma voor mijn zoontje, die werkelijk niemand in de hele wereld (zelfs mij) liever ziet dat zijn oma. Dus wie verdient zo’n cadeau nou meer dan mijn allerliefste mama!

 5. Gaaf zeg, alleen om het uiterlijk zou je hem al cadeau geven! Wij hebben zelf ook een boek uit de serie van Elma, en het lijkt me leuk om mijn moeder ook 1 cadeau te doen. Ze heeft verschijnselen van Alzheimer, Net als haar eigen moeder, dus de kans is zeer aannemelijk dat met de tijd, haar herinneringen steeds minder worden. Het lijkt me geweldig om alles op te schrijven in een mooi bundeltje.

 6. Anke Boonen says:

  Samen knutselen en creatief bezig zijn met mijn moeder is een herinnering van vroeger en nu samen naar de rommelmarkt en vintage winkeltjes ?

 7. Ontzettend leuk! Ik doe graag mee. Nu ik zelf ouder aan het worden ben en twee kids heb ben ik veel respect gaan krijgen voor hoe mijn moeder het altijd heeft gedaan. Namelijk altijd met geduld en liefde. Iets waar ik nogal eens mee struggle.

  1 vd talrijke momenten zijn die wanneer ik weer eens ziek was. Dan kocht ze speciaal voor mij witte sesam bolletjes met salami (was ik dol op!) en een Donald Duck of Tom & Jerry stripboekje <3

 8. Wat leuk! Mijn mooiste herinnering aan mijn moeder? Dat zijn er ontelbaar veel! Bijvoorbeeld standaard het kopje thee drinken als ik uit de basisschool thuis kwam ’s middags, of als ik tussen de middag niet hoefde over te blijven op school lekker tosti eten! Nu ik er zo over na denk komen er allerlei herinneringen weer naar boven, erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Read previous post:
naomi van as en sven kramer verwachten een kindje
Baby Nieuws | Naomi van As en Sven Kramer verwachten een kindje!

Sportief baby nieuws! Naomi van As en Sven Kramer verwachten een kindje. Het stel is al sinds 2007 samen en...

Close