Close
Team MOMmag. | Onze MOMents van december

Team MOMmag. | Onze MOMents van december

Het nieuwe jaar is allang weer begonnen. Toch blikken we graag nog even met je terug naar december. We delen met de redactie onze hoogtepunten uit de feestmand, onze voornemens voor het nieuwe jaar en aantal interessante feiten over MOMmag.

moments van december

Onze MOMents van december

Ook in december bleven we groeien qua cijfers. Er stonden een aantal prachtige winacties online waar we natuurlijk hartstikke trots op zijn. De komende maand is het niet gedaan met de verwennerij. Want ook nu hebben we nog een paar mooie winacties voor je in petto.

Van de artikelen die afgelopen maand online kwamen, werden deze het beste gelezen:

Wij zijn benieuwd wat komende maand jullie favoriete artikelen zullen worden.
Maar eerst onze hoogtepunten en goede voornemens!

moments van december esmeeEsmee

MOMent van december: ‘De maand december zat bomvol feestdagen en toch springt er voor ons een andere dag boven de rest uit. 18 december was de dag dat mijn vriend eindelijk het verlossende bericht van de schuldsanering kreeg, het is voorbij! Na 3 jaar overleven kunnen we eindelijk weer ‘leven’.

De ontspanning die onze kat uit op de foto is exact hoe wij ons sindsdien voelen.
Het goede voornemen van 2020 is om deze goede ontwikkelingen door te zetten en te gaan genieten van het leven samen.’

moments van december estherEsther

MOMent van december: ‘Deze maand ben ik al weer 14 jaar met deze geweldige vent en dat moest gevierd worden. Op naar nog 14 jaar!

En goede voornemens… daar doe ik niet aan!’

Esther heeft aangegeven te stoppen met MOMmag. in verband met de tijd die ze liever wil besteden aan haar gezin en bedrijf. We willen Esther graag heel erg bedanken voor al haar mooie bijdrages tot nu toe! Bedankt voor je inzet en fijne artikelen!

moments van december Karen S.Karen S.

MOMent van december: ‘We hebben dit jaar lang getwijfeld of we ons kerstdorp neer zouden zetten. Het was namelijk de eerste kerst met een lopende dreumes in huis. Maar van de kerstboom (onze ‘Wow-boom’ volgens Ravi) bleef hij netjes af en dus waagden we de gok. Het pakt fantastisch uit! Iedere dag zit Ravi minimaal 10x voor het dorp op z’n knietjes te kijken naar alles wat beweegt en licht geeft. De kampvuurtjes zijn toch wel z’n favoriet. Die wijst hij stuk voor stuk aan.

En dan mijn goede voornemen…die vind ik heel lastig. Ik ben namelijk niet iemand van de goede voornemens, want ik weet dat ik me daar standaard niet aan kan/ga houden. Maar als ik dan toch iets zou moeten noemen dan zou ik graag meer willen gaan sporten en het hardlopen meer vorm willen geven. Het is gezond, goed voor mijn conditie en ik word er zelf in het geheel fitter van. Als ik me aan dat voornemen kan gaan houden, dan wordt 2020 een fit jaar voor mij!’

moments van december karenKaren

MOMent van december: ‘Mijn zoon die een groot liefhebber van de kerst bleek te zijn en elke dag wilde beginnen met samen kerstliedjes zingen. Ik hield altijd al van alle feestdagen, maar het wordt wel nog leuker nu de kleine man er ook actief deel van uitmaakt.

Mijn voornemen van 2020 heeft ook met hem te maken. Hij gaat in juni naar de basisschool. Ik heb besloten dat ik deze laatste 5 maanden dat hij nog ‘thuis’ is daar zo veel mogelijk van ga genieten samen. Als hij thuis is, ga ik niet meer werken dan doen we wat samen. Spelletjes spelen, knutselen, naar de dierentuin, wandelen of een film kijken. Nog 5 maanden kwali-tijd!’

moments van december kristelKristel

MOMent van december: ‘De december maand is eigenlijk 1 groot feest, van Sint tot Kerst en Oud & Nieuwjaar. Allemaal leuke MOMents, waar ik bijna niet uit kan kiezen. Sinterklaas is heel leuk vooral omdat Charlotte nog zwaar gelovig is, maar Kerst met onze familie is ook echt heerlijk. Samen koken en daarvan genieten is ook super. Op Derde Kerstdag met mijn familie Midwinterwandeling op landgoed Twickel gedaan, waarbij we ruim 10 km gewandeld hebben. Voor Charlotte met haar zevenjarige beentjes best een wandeling, maar afleiding helpt. Haar lieve grote zus Roosmarijn hielp daar goed bij. Echte zusterliefde ?’

moments van december minkeMinke

MOMent van december: ‘Luca mocht de kaarsen aansteken in de kerk en het gebed bij de 4e adventskaars voorlezen. Met veel moeilijke woorden die hij als beginnend lezen nog niet kent. Maar wat deed hij het goed. Super trots op hem!

Mijn goede voornemen voor 2020 is: Enjoy! Het wordt een fantastisch jaar met onze kinderen en een trouwdag in het vooruitzicht.’

moments van december mirjanaMirjana

MOMent van december: ‘December was een fijne maand vol kerstdiners op school, een shiny kerstboom thuis en een fijne kerstborrel van mijn werk waar altijd gekke foto’s gemaakt kunnen worden. Ik heb ervan genoten.

Nu 2020, een jaar vol mogelijkheden en nieuwe kansen. Mijn goede voornemen is meer tijd nemen om te schrijven en optimaal te genieten van mijn museumjaarkaart.’

moments van december patriciaPatricia

MOMent van december: ‘December was een maand vol gezelligheid en leuke uitjes. Met Anna hebben we
genoten van een heerlijke high tea. Dat was smullen!’

moments van december YmkjeYmkje

MOMent van december: ‘DE kerstfoto 🙂 Wat een heerlijke (en ook hysterisch drukke) dagen waren het weer. We genoten van alle gezelligheid, fijne gesprekken en goede wijn. En de jongens genoten van de bijna oneindige stroom chocoladekransjes. En hoewel heel fijn, zijn we allemaal blij dat dingen weer terug naar ‘gewoon’ gaan.

Goede voornemens heb ik elk jaar, de ene keer wat serieuzer dan de andere keer. Maar wat dit jaar absoluut voorop staat, is dat ik beter mijn tijd wil indelen. Mezelf minder werk op de hals halen, waardoor er meer ruimte ontstaat om het af en toe ook gewoon even los te laten. Verder staat als sportief doel dat ik in juni weer eens een survivalrun wil meerennen. Iets wat ik voor mijn zwangerschap van de drie voor het laatst deed… Ik ben benieuwd!’

⇒ Wat is jouw goede voornemen voor 2020? En wat was jouw favoriete artikel op MOMmag.? Praat je mee op onze Facebookpagina of op Instagram?

Hier lees je meer in de categorie lifestyle artikelen.
En hier lees je meer van en over onze redactie.

Close
Read previous post:
kosten voor kinderopvang in 2020
Wat zijn de kosten voor kinderopvang in 2020?

De kosten voor kinderopvang zijn van meerdere factoren afhankelijk. Denk aan het soort opvang, de uurtarieven, het aantal uren dat...

Close