Close
MOMmag. weer online?

MOMmag. weer online?

Vanaf het moment dat we stopten met MOMmag. tot nu. Het zat het toch altijd in mijn achterhoofd. Ooit pak ik het weer op. De hostingpartij opzeggen vond ik zonde en zo kabbelde het een beetje voort. De maanden verstreken en opeens dacht ik: “Weet je wat? Ik ga gewoon eens kijken of het anders kan!” Wil jij MOMmag. ook graag weer online? Lees dan vooral even verder, want wellicht heb ik jouw hulp nodig!

mommag. weer online

MOMmag. weer online?

Lijkt het jou leuk om af een toe een bijdrage te leveren aan MOMmag.? Vind je het leuk om te schrijven en heb je ideeën voor onderwerpen? Dan zoek ik jou! Want ik kan niet alleen dit platform draaiende houden.

MOMmag. moet wat mij betreft hét online magazine voor MOMs en door MOMs worden. Het maakt niet uit wat voor MOM je bent, misschien ben je zelfs (nog) geen MOM. Of je nou 0 of tien kinderen hebt, Of je werkt, of dat je full time MOM bent, of je bent afgekeurd, werkloos, of je een ambitieuze MOM bent, of juist niet. Of je houdt van knutselen, koken, lezen, gamen, yoga, hardlopen of doelloos voor je uitkijken. Of je kinderen nou elke dag pizza voorschotelt, of juist alleen macrobiotische sla. Of je groen, geel, wit, bruin, roze, zwart of pimpelpaars bent. Of je geen geloof, Moslima, Hindoestaans of whatever bent. Ik ben op zoek naar diversiteit, verschillende ideeën, achtergrondverhalen, opvoedmethodes en ga zo maar door. ‘Zelfs’ DADs zijn welkom.. 😉

Heb je een idee voor een wekelijkse column, een maandelijks informatief artikel of misschien wel een leuke tekening. Het mag allemaal.  Heb je een eigen blog of juist weinig schrijfervaring? Je kunt je gewoon aanmelden. Als je mee gaat schrijven, dan krijg je natuurlijk een vermelding op de site en mocht MOMmag. nou echt gaan groeien, dan groei je met me mee.

Vereisten?

Het enige dat ik van je vraag is om een keer in de zo veel tijd wat aan te leveren. En of dat nou twee keer per week is, twee keer per maand, of een keer in de twee maanden. Het mag allemaal. Geen verplichting of druk. Ik ben je baas niet.

Wat ik wel ben, is je eindredacteur, want ik kijk je artikel nog even na voordat het geplaatst wordt.

Lijkt je dat leuk? Dan vind ik het leuk om van jou te horen. Je kunt me mailen op info@mommag.nl dan leg ik je het concept verder uit.

Hoor ik van je?

Liefs,
Karen

Uitgelichte foto Alexxndr via Shutterstock.

Close
Read previous post:
wij hebben een mededeling
Wij hebben een mededeling…

Lieve MOMs, Zoals je ook al in de titel van dit artikel kan lezen: Wij hebben een mededeling en die...

Close