Close
MOMmag.!

MOMmag.!

Met gepaste trots en een beetje gezonde spanning presenteren wij MOMmag. Hét lifestyle platform voor (aankomende) moeders. Vol tips, informatie, nieuwtjes en inspirerende verhalen. Het MOMent voor jezelf! 

Het begin…

Nadat we elkaar een jaar of vier geleden leerden kennen op een persevent en bleek dat we veel raakvlakken, interesses en passies deelden, ontstond er een hechte vriendschap. We begonnen al snel te fantaseren over samenwerken. In 2017 begon onze fantasie steeds meer vorm te krijgen en startten we achter de schermen, in het grootste geheim, aan dit project. Onze ideeën werden steeds concreter en over de naam waren we snel uit. Toen ons idee echt ‘stond’ lieten we onze website ontwerpen door Strila, gaven we MOXIEMOXIE de opdracht om ons logo te ontwerpen en planden we een fotoshoot met Simone Nijssen in zodat we professioneel konden starten. En nu zijn we live!

MOMmag.

Zoals je wellicht wel weet, is voor ons beiden het bloggen uitgegroeid tot een fulltime baan. Voor Karen op Karenz. en voor Desirée op Curvacious. We hebben ontzettend veel geleerd van onze blogs en alles dat daarbij komt kijken en nu bundelen we onze krachten, naast onze eigen blogs, op dit inspiratieplatform voor (toekomstige) moeders: MOMmag.

MOMmag. is een website voor moeders van 30 jaar en ouder die een actief (sociaal) leven combineren met een gezin. Je leest hier alle nieuwtjes over en voor (aanstaande) moeders en kinderen; lifestyle, fashion, interieur, praktische tips, snelle en simpele recepten, media, reizen en vrijetijdsbesteding, maar natuurlijk ook beauty, BN’er nieuws, carrière en money talk. Omdat je leven uit meer bestaat dan het moederschap.

We hopen dat jij net zo veel plezier gaat beleven aan het lezen van MOMmag. als wij doen aan het maken ervan. Heb je tips, tricks, opmerkingen, feedback of kom je nog een foutje tegen? Wij horen graag van je!

Liefs,
Karen & Desirée
Hoofdredactrices MOMmag.

Close
Read previous post:
meest populaire babynamen 2017
De meest populaire babynamen van 2017

De meest populaire babynamen van 2017 zijn bekend en dat is natuurlijk altijd leuk om te lezen! Het is ook...

Close