Close
MOMmagMOMents #2 | Ziekenhuis, Noorwegen, 2e verjaardag & tuincation

MOMmagMOMents #2 | Ziekenhuis, Noorwegen, 2e verjaardag & tuincation

Het is alweer tijd voor de tweede MOMmagMOMents waarin we je een kijkje geven in onze dagelijkse levens. Dat doen we door middel van een briefwisseling aan elkaar. We vertellen wat we gedaan hebben, wat er op de planning staat, hoe het met onze kindjes gaat en waar we tegenaan lopen. Misschien kunnen we elkaar advies geven? Of misschien heb jij wel een tip voor ons? 

mommagmoments dees

Lieve Kaar,

Wat waren het een hectische weken hier in het oosten van het land.. Zo denk je nog dat alles ondanks een druk schema helemaal lekker loopt en zo wordt je keihard teruggefloten. Bam. Het ziekenhuis in vanwege een acute alvleesklierontsteking zonder duidelijke/aanwijsbare oorzaak. Vijf dagen weg van Paul, Shae, ons thuis en m’n werk en dat hakte er flink in. Ik schreef er op mijn eigen blog ook al een artikel over (klik hier) dus ga er niet al te lang over uitweiden nu, maar kijk toch wel erg op tegen de aankomende operatie over een paar weken. De galblaas zal er namelijk uitgehaald moeten worden om toekomstige aanvallen te voorkomen. Brrr!

Noorwegen roadtrip
We hebben hierdoor nog even flink getwijfeld of we onze roadtrip naar Noorwegen wel door zouden laten gaan. Nadat we onze activiteiten die we wilden gaan ondernemen nog maar eens onder de loep hebben genomen en hier en daar wat veranderingen hebben gemaakt besloten we toch te gaan. Het was heerlijk! Noorwegen is echt een prachtig land en ik kan niet wachten om erover te gaan schrijven om onze route, must-sees en leuke tips met anderen te kunnen gaan delen. Zo’n kleine 3.000 kilometer in twee weekjes tijd brengen een boel mooie herinneringen met zich mee ♥

Zoeken naar balans
Ik merk gelukkig dat ik ook weer wat lekkerder in m’n vel zit, maar ook dat ik rustig aan moet doen. Een goede balans zien te vinden tussen privé en werk dus en daar heeft deze perfectionist best moeite mee. Want na 5 dagen ziekenhuis en twee weken vakantie ben ik er toch ook wel weer aan toe om lekker aan de slag te gaan. Ik ben nou eenmaal graag bezig! Alle ballen in de lucht houden is niet altijd even makkelijk..

Hoe gaat het bij jou? Ik zag dat je tuin nu echt zo goed als af is, wat wordt het mooi! We komen graag eens jullie paleisje in het echt bewonderen. Hebben jullie verder nog plannen voor de zomer?

Liefs,
Dees

mommagmoments karen juni

Lieve Dees,

Ja jemig, wat een schrik was dat. Ik weet nog dat je appte op een vrijdagavond. Wij waren uit eten op het strand met drie andere stellen. Ik schrok me een rolberoerte. En het duurde ook veel langer dan verwacht. Ik vond het zo zielig voor je. En voor Shae en Paul natuurlijk. Ik kan me erg goed voorstellen en ik sta er dan ook helemaal achter dat je even een fikse stap terug doet. Je lichaam waarschuwt je niet voor niets. Inmiddels ken ik je een beetje ;): Mevrouw de perfectionista die alles voor de volle 100% doet, maar als het zou kunnen zich voor 200% zou inzetten. Wordt eerst maar helemaal beter. Je verdient die rust en het denken aan jezelf. Goed ook om je in alle rust te kunnen voorbereiden op de operatie. Wel heerlijk dat jullie zo van Noorwegen hebben kunnen genieten. De foto’s waren in ieder geval jaloersmakend en door jou staat dit land nu hoog op onze bucket list!

Tuin
De tuin is hier inderdaad bijna af. Alleen er komt nog een soort schuur met een veranda eraan vast. En daar zit ik met smart op te wachten, want dan kan ik echt de hele zomer in de tuin bivakkeren en zelfs werken! Ze zouden de schuur vorige week al komen bouwen, maar toen bleek de fundering niet waterpas gemaakt te zijn. Bummer! Maar goed. First world problems natuurlijk.
Ze voorspellen dat het tot diep in juli prachtig weer blijft, dus we zitten hier goed aan de kust. We gaan dan ook niet echt op vakantie. Ten eerste omdat we de tuin hebben laten doen, en ten tweede omdat we met de aanvraag voor ons tweede kindje bezig zijn. Ik wil wel de aankomende zomer minder gaan werken en meer gaan genieten. Want dat is wel een valkuil als je niet op vakantie gaat, dat je net zo hard door blijft werken. Terwijl je zo’n vakantie ook echt wel nodig hebt! Gelukkig heb ik een nieuwe hobby gevonden; namelijk tuinieren. Dolgelukkig wordt ik van al die plantjes die groeien en bloeien. En je wordt er zo lekker zen van.

Tweede verjaardag
Afgelopen maand vierden wij ook de tweede verjaardag van onze kleine vent. Dat was een heerlijke dag met onze goede vrienden wiens zoon op dezelfde dag geboren is in dezelfde stad. Een kleine week later vierden we het ‘groot’ met familie en beste vrienden. De kleine man vond het heerlijk om in het middelpunt te staan. Helaas kreeg hij een paar dagen later keelontsteking die nog steeds niet helemaal over is. Dus ik ben achteraf wel blij dat hij dat niet op zijn verjaardag had. Wat een zorgen kun je je maken om je kinderen hè? Ik weet niet of ik daar ooit aan ga wennen…

We zouden het natuurlijk hartstikke leuk vinden als jullie binnenkort deze kant op komen. Kan Robin weer lekker spelen met Shae. De vorige keer liepen zo schattig hand in hand…. Nou lieverd. Ik hoop dat je de rust kan nemen en de balans kunt vinden en dat de operatie meevalt. Plus dat je goed herstelt. Neem je tijd. Want niets is zo belangrijk als je eigen gezondheid (en die van degenen die je liefhebt natuurlijk). We spreken elkaar.

Liefs,
Ka

Volg je ons al op Facebook? Hier kan je meepraten over de verschillende onderwerpen die op de website besproken worden. Als je wilt reageren op onze briefwisseling bijvoorbeeld 🙂

Close
Read previous post:
amsterdam pets cruise
Zomervakantie uit tip | Amsterdam Pets Cruise

Nog even en dan begint de zomervakantie en heb je een flink aantal weken voor de boeg om lekker samen...

Close