Close
MOMmagMOMents #3 | Kinderziektes, hittegolf, rollercoaster & een roze wolk

MOMmagMOMents #3 | Kinderziektes, hittegolf, rollercoaster & een roze wolk

De nieuwe maand is weer begonnen. Tijd voor een nieuwe MOMmagMOMents, waarin we je een kijkje geven ins dagelijks leven. Dat doen we zoals iedere maand door een persoonlijke briefwisseling aan elkaar. Hoe gaat het met ons en onze kindjes? Waar lopen we tegenaan en wat houdt ons op dit moment allemaal bezig? 

MOMmagMOMents #3 Karen
Lieve Dees,

Wat een bizarre maand heb jij achter de rug! Je had het mij jullie prachtige nieuws natuurlijk al een tijdje terug verteld. Fijn dat je het nu ook met de rest van de wereld kan delen en na de operatie ook echt van je zwangerschap kan gaan genieten!

Hittegolf
Hier hebben we een hectische en tegelijkertijd heerlijke maand achter de rug. In de vorige #MOMmagMOMents kondigde ik aan iets meer te willen genieten. Er was tot diep in juli mooi weer voorspeld en wat hebben ‘ze’ gelijk gekregen met die hittegolf. Ik weet dat niet iedereen dat prettig vond, maar persoonlijk vond ik het heerlijk. Wij wonen dan ook in een dorp waar het net wat koeler is 😉

Uitjes
Qua meer genieten, ben ik half tevreden, zo ver dat kan 😉 Ik heb het gigantisch druk gehad met werk. Gelukkig stonden er ook wat fijne dingen op de agenda, zoals een heerlijk weekend in Zeeland met goede vrienden. Voor werk gingen we naar het Zuiderzeemuseum. Ik zal hier later ook nog een artikel over plaatsen op MOMmag. Het museum is echt een enorme aanrader en hartstikke leuk voor kinderen! Verder ging ik met de kleine vent naar een superleuk event van Stokke en Prénatal. Dat was op het strand in ons dorp, dus een fijne thuiswedstrijd. Wij zouden daar natuurlijk eigenlijk samen heen gaan, maar jij werd toen net geopereerd. Gelukkig zijn er binnenkort andere leuke events die we samen kunnen bezoeken.

Kinderziekte
Tijdens de echte hittegolf heb ik het wat rustiger aan gedaan. Helaas kreeg onze peuter toen wel net een kinderziekte waardoor we veel thuis zijn gebleven (hand-, mond- en voetziekte). Hij had veel blaasjes en daar ook wel last van. Gelukkig is het nu weer helemaal over. Wat nog niet over is, is het mooie weer, dus daar wil ik wederom van gaan proberen te genieten.

Het blijft toch moeilijk als working mom om alles te combineren. Dat zal iedere moeder herkennen en jij helemaal! Hoe gaat het met jou verder? Voel je je helemaal goed na de operatie? En kun je nu eindelijk genieten van de zwangerschap?

Liefs, Karen

MOMmagMOMents #3 Desirée
Hey lady,

Wat fijn dat je zo van de warmte kan genieten samen met je gezin. Ik zie inderdaad heerlijke foto’s voorbij komen *smelt* Goed dat je ook even een stapje terug kan doen. Zó belangrijk als je merkt dat je lichaam en geest dat aangeven. Gelukkig is Robin nu ook weer de oude na de kinderziekte. Dan kan je samen nog lekker genieten van deze ungoing summer die volgens mij nog wel even doorgaat 🙂

Daarin merk ik dat het superfijn is dat we voor MOMmag. echt als team werken en het één en ander bij elkaar uit handen kunnen nemen. Nog steeds zo blij dat we samen aan dit project begonnen zijn een paar maanden geleden!

Rollercoaster
Hier was het inderdaad een bizarre maand. Niet te geloven wat juli allemaal met zich meebracht.. In totaal een dag of tien in het ziekenhuis gelegen wegens heftige alvleesklieraanvallen met als ‘kers op de taart’ een operatie tot gevolg. Volgens de artsen kwamen de aanvallen van rondzwervende kleine galsteentjes en zouden de aanvallen moeten stoppen nu de galblaas eruit gehaald is. Daar vertrouw ik dan maar op!

Zoals je kan begrijpen stonden de afgelopen weken voor mij dan ook in het teken van herstellen en weer een beetje tot mijzelf komen. Dat in combinatie met een hittegolf, een drukke kleuter midden in haar schoolvakantie, een huishouden én een eigen bedrijf draaiende houden was niet al te gemakkelijk kan ik je zeggen. Maar ik voel mijzelf met de week sterker worden en krijg ook weer langzaam het vertrouwen in mijn lijf terug. Doet me goed!

Zwanger
Het hele eerste trimester is door de aanvallen, een drukke zakelijke periode, een roadtrip en een operatie nogal snel en vol spanning voorbij gevlogen. Maar nu zit ik alweer in de 14e week en is het grote genieten duidelijk begonnen. We hebben ons nieuws ‘wereldkundig’ gemaakt en zoveel leuke, lieve en hartverwarmende reacties gehad. Ja, die roze (of blauwe?) wolk is hier in huis wel te vinden ja ♥ Ook toekomstige Grote Zus is er elke dag wel mee bezig; stickers plakken op de aftelkalender, vragen stellen, m’n mini-baby-buikje aaien, namen bedenken (Coco of Anna als we het nu aan haar vragen..) Heel bijzonder dat ze dit zo bewust mee kan maken allemaal!

Ik ben heel benieuwd wat augustus allemaal zal brengen. Het is de maand waarin ik qua zwangerschap van week 14 tot 19 mee zal gaan maken en we het geslacht te weten zullen komen, er staan een paar leuke uitjes op de planning én ik zal deze maand 34 gaan worden en dit met een kleine groep vrienden en familie gaan vieren.

Till next time!

Liefs,
Dees

–> Volg je ons al op Facebook? Daar kan je mee praten over de topics die we op de website behandelen en blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes 🙂

Close
Read previous post:
Flik Flak horloges zomercollectie 2018

Wat een heerlijk bericht om in de mailbox te ontvangen! Zo lekker vrolijk is de Flik Flak horloges zomercollectie van...

Close