Close
#MOMmagMOMents #5 | Adoptieprocedure, echo, sprongen & pittige meisjes

#MOMmagMOMents #5 | Adoptieprocedure, echo, sprongen & pittige meisjes

En toen was het al weer oktober! Dat betekent een nieuwe MOMmagMOMents, de rubriek waarin we je een kijkje geven in ons persoonlijke leven door middel van een briefwisseling. Wat gebeurde er zoal, wat houdt ons bezig en wat staat er voor de komende maand op de planning? 

Lees ook: ‘MOMmagMOMents #4 | Nesteldrang, 4 generaties, knopen doorhakken & feestjes

mommagmoments 5 kaar
Hi Dees,

Het is onze vijfde MOMmagMOMents al weer. Niet te geloven. Deze maand zijn we al een half jaar live! Ik blijf het zeggen, maar wat kunnen we toch fijn samenwerken. Het is zo prettig om elke dag even contact te hebben met een leuke partner zoals jij. En ook zo fijn om elkaar mee te kunnen leven. Dit was een spannende maand voor je. Gelukkig gaat alles goed met de baby na alle gezondheidstoestanden de afgelopen tijd en krijgt Shae een zusje. Ik ben zo benieuwd naar die kleine en hoe ze gaat heten!

Adoptieprocedure
Hier zitten we ook weer vol in de ‘aanloop’ naar een tweede kindje. We zijn inmiddels druk bezig met het laatste papierwerk en we hopen deze maand alles af te hebben zodat het naar de VS kan. En dan wordt het weer wachten. Bij Robin ging het allemaal heel erg snel en ze zeggen dat bij de tweede alles anders gaat. Dus ik hoop niet dat dat betekent dat we nu ellenlang moeten wachten. Maar we gaan het meemaken.

Sneltreinvaart
Deze brief is voor mij altijd een mooi moment om stil te staan wat ik de afgelopen maand allemaal gedaan heb. In september vierden wij een aantal feestdagen, had ik een reünie in Groningen met vriendinnen van mijn studie en stond de agenda vol met werk(zaamheden). Deze maand is echt in sneltreinvaart voorbij gegaan. De zomer leek door het warme weer nog al voort te kabbelen, maar september is zo maar ineens voorbij.

Enorme sprongen
Als ik naar onze peuter kijk, maakt die ook enorme sprongen. Hij begint al echt te praten, we spelen samen spelletjes en je houdt hem echt niet voor de gek al is hij wel dol op gek doen. Afgelopen maand hadden we even wat problemen met slapen, maar dat lijkt nu ook weer goed te gaan. Bizar eigenlijk, al die fases continu.

Komende maand
Ik heb zin in de volgende maand. Er staan weer wat leuke dingen op de agenda die we samen gaan doen. We zullen vast ook weer een samenwerkdagje plannen net zoals vorige maand en het is elke maand weer fijn om onze bezoekersaantallen te zien groeien 🙂

Kom maar op met die volgende maand. Wat jij?

Liefs,
Karen

mommagmoments 5 dees
Hi Kaar,

Wat vliegen die maanden toch voorbij he, niet normaal?! Ook vanuit deze kant nog steeds enorm blij om samen dit MOMmag. avontuur ingestapt te zijn ♥

20 weken echo
Ja, het was hier inderdaad best wel spannend afgelopen maand. De 20 weken echo is normaal gesproken al best ‘een dingetje’, maar vanwege de narcose tijdens de zwangerschap vanwege de plotselinge galblaasoperatie was het hier nog even extra pittig. We kregen hierdoor een GUO echo, eentje die nog even iets uitgebreider is. Hiermee kan goed gekeken worden of de narcose en/of de operatie impact heeft gehad op de ontwikkeling van het kindje. Gelukkig kregen we na afloop het verlossende nieuws dat alles er voor nu helemaal gezond uit ziet. Wat een opluchting. Sindsdien is het échte genieten van de zwangerschap begonnen!

De babykamer
We zijn in huis lekker bezig met ruimte maken voor de baby. Alle kamers worden goed uitgezocht en opnieuw ingedeeld, er wordt veel weggegeven en weggedaan, opnieuw ingericht.. en de kamer die we als babykamer gaan gebruiken is zo goed als leeg! Na wat rondjes Pinterest, Google en babyzaken hebben we ook al een plan hoe we deze vorm gaan geven. Een project om mee te gaan starten als we terugkomen van onze vakantie in Spanje en waar ik enorm naar uitkijk.

Pittige dochter
Met Shae is het op dit moment helaas een stuk pittiger dan we zouden willen. Ze zit in een fase van uitproberen en testen en dat is heel erg vermoeiend kan ik je zeggen. Natuurlijk heeft de komst van de baby er vast mee te maken. Ze voelt gewoon wat er wat spannends aan zit te komen en dat mama’s hormonen af en toe uitschieten, dus dat botst wel eens. Ik kan dan ook niet wachten om er even lekker tussenuit te gaan met z’n drietjes. Een weekje quality time met in de zon zal ons goed doen 🙂

Vakantie!
Het is de laatste keer dat we er nog even tussenuit kunnen naast de schoolvakanties, omdat Shae in januari alweer 5 jaar wordt. We hebben gekozen voor een week Spanje. We vliegen op Barcelona waar er een auto voor de week klaar zal staan, hebben een luxe stacaravan op een prachtige camping onder Tarragona gereserveerd en de weersverwachting ziet er met 25C perfect uit. Lekker ontspannen, leuke dingen doen, een dagje Barcelona, heerlijk eten, roadtrippen.. Can’t wait!

Wat leef ik enorm met jou mee rondom de hele adoptieprocedure voor jullie tweede kindje. Het zou zo enorm bijzonder zijn als we dadelijk in het nieuwe jaar beide opnieuw een kleintje in ons hart mogen sluiten..

Liefs,
Dees

–> Volg je ons al op Facebook? Daar kan je mee praten over de topics die we op de website behandelen en blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes 🙂

Close
Read previous post:
yoga tijdens zwangerschap
De voordelen van yoga tijdens de zwangerschap

Dat het belangrijk is om zo gezond mogelijk te eten en te drinken tijdens je zwangerschap, is algemeen bekend. Maar...

Close