Close
MOMmagMOMents #1: Lieve Dees, lieve Kaar

MOMmagMOMents #1: Lieve Dees, lieve Kaar

Vanaf vandaag lees je een nieuwe rubriek op MOMmag. de MOMmagMOMents waarin we je een kijkje geven in onze dagelijkse levens. Dat doen we door middel van een briefwisseling aan elkaar. We vertellen wat we gedaan hebben, wat er op de planning staat, hoe het met onze kindjes gaat en waar we tegenaan lopen. Misschien kunnen we elkaar advies geven? Of misschien heb jij wel een tip voor ons?

mommagmoments karen

Lieve Dees,

Nou dat was me de maand wel hoor… Wij lanceerden samen ons nieuwe platform MOMmag. dat nu gewoon draait en lekker loopt. Wat kunnen we toch fijn samenwerken hè? Ik geniet er oprecht van (weer) met een collega te kunnen sparren en wat staan er mooie dingen op stapel…. ik kan niet wachten 🙂 .

Met een prettig gevoel kijk ik op de afgelopen maand terug. Voor mijn gevoel was het alleen maar heerlijk weer en oh wat was dat fijn. Zo’n lekkere voorzomer met stranddagen en genieten in de tuin. Die hadden we trouwens net op tijd af, want dat hadden we na de verhuizing, verbouwing en de komst van Robin twee jaar geleden, een beetje laten liggen. Na 2 zomers zonder tuin is het nu dubbel en dwars genieten.

Efteling

Verder gingen we op uitnodiging naar de Efteling met ons gezin, mijn ouders en zusje. Ook dat was erg fijn. Ik heb als kind zulke mooie herinneringen aan het park en wat is het leuk om Robin nu mijn jeugdherinneringen te laten beleven. Ons ventje keek zijn ogen uit. Vooral het Carnaval en Droomvlucht waren favoriet.

Die kleine vent ontwikkelt zich tot een sociaal mannetje, want alle bezoekers van Efteling werden gedag gezegd. En de inwoners van het Sprookjesbos. Zelfs de draak werd begroet met een ‘hollio’, wat Robin’s is voor ‘hallo’. Het is zo leuk om te zien hoe hij stappen neemt. Wat een verschil met vorig jaar. Toen was hij echt nog een baby bijna dreumes en nu wordt hij deze maand een peuter. Je kan al echt met hem communiceren en lachen. Waanzinnig leuk. Alleen die dreumes driftbuien? Pfff… dat is soms best heftig. Had Shae daar ook last van?

Hoe was jouw maand verder? Jij hebt ook een paar mooie reizen gemaakt? Hoe heb je die beleefd? En heb je verder nog wat leuks te melden?

Ik ben benieuwd!

Liefs,
Karen

mommagmoments dees

Hi Kaar,

Het was me zeker een spannende en drukke maand. Als eerste onze lancering waar we zo hard op gewerkt hebben en het is zo tof om te zien dat MOMmag. leuk ontvangen is. We hebben een eerste maand kunnen draaien waar we heel trots op mogen zijn. Ik ben het in ieder geval zéker!

Zo te lezen heb jij in ieder geval een aantal fijne weken achter de rug. Heerlijk om er even op uit te zijn als gezinnetje. En wat gaat Robin op dit moment hard vooruit qua ontwikkelingen! Zo leuk om dat allemaal te volgen. Ik ben echt verliefd op z’n leuke krulletjes en streken ^^ Hoe pittig ze soms ook zijn, die driftbuien horen bij iedere leeftijd. Ook hier komen ze de laatste tijd weer flink voorbij en ik vind het echt niet altijd even gemakkelijk om ermee om te gaan. Het zal er vast mee te maken hebben dat Shae nog aan het wennen is aan de basisschool. Ik kan me voorstellen dat dat een heel ingrijpende periode is voor zo’n kleine meid..

Reizen

Gelukkig hadden we wel een boel extra vrije dagen samen vanwege alle feestdagen die ertussendoor kwamen, had Shae de meivakantie en gingen we er met z’n drietjes regelmatig op uit. Lekker dagjes naar het bos en park, samen winkelen, een paar dagen naar Europa-Park.. Heerlijk zo lekker saampjes ♥

Ik heb zelf inderdaad ook nog een paar mooie reizen mogen maken. Zowel Antibes, Zuid-Frankrijk, als het eilandhoppen met een cruise langs de Griekse eilanden waren onvergetelijke ervaringen. Wat heeft de wereld toch veel moois te bieden!

Noorwegen

Op dit moment zitten wij hier trouwens helemaal in de voorpret van onze aankomende gezinsvakantie naar Noorwegen. We gaan met de boot van Kiel naar Oslo en van daaruit met de auto roadtrippen langs Bergen, Stavanger en Kristiansand. Zo leuk om aan de slag te gaan met de route uitzoeken, welke fjorden en ander natuurgeweld we niet mogen missen en dergelijke. Oh, en we willen nogal low key gaan kamperen om er écht even tussenuit te kunnen zijn. Best spannend met een kleine pittige dame van 4 jaar erbij, maar we hebben er alvast heel veel zin in!

Ik zag dat je je tuin flink onder handen hebt genomen, wat begint het mooi te worden! Ik nodig ons alvast uit voor een zomerse BBQ als het helemaal af is 😉 Hebben jullie trouwens nog plannen voor een vakantie deze zomer?

Liefs,
Desirée

Volg je ons al op Facebook? Hier kan je meepraten over de verschillende onderwerpen die op de website besproken worden. Als je wilt reageren op onze briefwisseling bijvoorbeeld 🙂 .

Close
Read previous post:
rainbow of regenboog baby
Wat is een rainbow of regenboog baby?

Steeds vaker zie je het voorbij komen. Vooral op Instagram. De hashtag of term rainbow of regenboog baby. Maar wat...

Close