Close
MOMtalk met.. Kayleigh van ‘Liefde voor twee’!

MOMtalk met.. Kayleigh van ‘Liefde voor twee’!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat toch? Hoe gaat het er in een ander gezin aan toe, hoe regelen ze de dingen, wat vinden ze belangrijk en wat zijn hun ultieme mama-musthaves en tips? Vandaag in deze MOMtalk Q&A: Kayleigh, een bewuste thuisblijfmoeder. Je kan haar kennen van haar blog ‘Liefde voor twee’. 

‘Lees ook: MOMtalk met.. Natascha van BeautyOpinie!’

Kayleigh 'liefde voor twee' MOMtalk

Q&A met Kayleigh van ‘Liefde voor twee’ over het moederschap en opvoeden

1. Wie ben je?
Ik ben Kayleigh, 25 jaar oud, de vrouw van Simon en trotse moeder van tweeling Luuk en Noud die geboren zijn op 22-05-18.

2. Ben je thuisblijfmoeder? Zo ja, was dit een bewuste keuze of zou je ooit weer graag aan een nieuwe studie willen beginnen, buiten de deur willen gaan werken of andere keuzes hierin willen maken?
Sinds wij hoorden dat wij een tweeling verwachtten hebben wij bewust de keuze gemaakt dat ik thuis blijf voor de jongens. Op deze manier maak ik wel alles mee van ze. Als de jongens wat ouder zijn is het wel de bedoeling dat ik weer ga werken, maar zolang het kan blijf ik thuis om voor de jongens te zorgen. In mijn vrije tijd schrijf ik over het leven als moeder van een tweeling op mijn blog.

“Identiek maar toch uniek..”

3. Wat is het beste opvoedingsadvies dat je ooit hebt gekregen en wie inspireert jou hierin?
Het beste opvoedadvies wat ik heb gekregen is via het boek ‘identiek en toch uniek’. In dit boek vertellen eeneiige tweelingen hoe zij hun jeugd vroeger hebben ervaren en hoe het nu gaat.

Dit boek heeft heel duidelijk gemaakt dat je bij het opvoeden van een tweeling, dan vooral de eeneiige tweelingen,  ieder kind echt als individu moet zien en het niet over de tweeling moet hebben maar zoals in ons geval over Luuk en Noud.

4. Wat waren of zijn voor jou onmisbare producten in de opvoeding?
Wat voor ons echt onmisbaar is tijdens deze twee maanden zijn de babynestjes. In deze nestjes slapen zij goed omdat het geborgenheid geeft.

5. Wat is de beste tip in het moederschap die jij graag met andere moeders wil delen?
Volg je hart en doe waar jij je goed bij voelt. Niemand kan jou vertellen hoe jij je kind(eren) moet opvoeden.

Zou jij zelf wel eens de vragen uit deze MOMtalk rubriek willen beantwoorden om een ander een kijkje in jouw leven en te geven? Neem dan contact met ons op!

–> Volg je ons al via Facebook en Instagram? Zo blijf je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en leuke behind the scenes.

* Dit artikel bevat affiliate links.

Close
Read previous post:
mingo kids collectie herfst winter 2018/2019
Mingo Kids collectie herfst winter 2018/2019

Mingo is een Nederlands merk dat bekend staat om haar mooie basics. Met de items kun je goed mixen en...

Close