Close
MOMtalk met.. Kelly!

MOMtalk met.. Kelly!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat toch? Hoe gaat het er in een ander gezin aan toe, hoe regelen ze de dingen, wat vinden ze belangrijk en wat zijn hun ultieme mama-musthaves en tips? Kelly Donders is een ondernemende moeder van 3 kinderen. Lees verder voor de Q&A! 

Kelly Donders
copyright foto’s Huisjevolliefde.com

MOMtalk met Kelly Donders (over het moederschap en opvoeden)

1. Wie ben je?
Ik ben Kelly, een 27-jarige mama van drie dochters, getrouwd met mijn lieve man Yannick en woonachtig in het mooie Brabant. Ik ben mama lifestyle blogger en vlogger op Kellycaresse.nl. Dol op lekker eten, gezelligheid met vriendinnen, een wijntje en een kopje koffie (maar niet tegelijkertijd haha) en ik houd van sporten, shoppen, een boekje lezen of een serie kijken.

2. Werk je? Zo ja, wat doe je en hoeveel uur per week en.. hoe hebben jullie het aangepakt met eventuele kinderopvang en ben je daar tevreden over of zou je toch liever andere keuzes hierin maken?
Ja ik ben blogger en vlogger en ik werk 3 dagen per week, maar in de praktijk zijn dit heel wat meer uurtjes tussendoor, in de avond, want het gaat altijd door, het is mijn grootste passie dus het voelt als een enorme eer dat ik van mijn hobby mijn werk kon maken. Ik werk vanuit huis, ben enorm flexibel waardoor ik veel tijd met mijn kindjes kan doorbrengen.

3. Wat is het beste opvoedingsadvies dat je ooit hebt gekregen en wie inspireert jou hierin?
Go with the flow, niet consequent is ook consequent en het is oké om niet perfect te zijn ;). Ik word geïnspireerd door andere moeders om mij heen, door vloggers die ik volg op Youtube (o.a Anna Saccone) en door de ervaring die ik op doe als mama.

4. Wat waren of zijn voor jou onmisbare producten in de opvoeding?
– Medela Freestyle borstkolf (lifesaver!)
– De Philips avent Babycook voor het maken van babyhapjes
– Stokke Tripptrapp met newbornset en babyset. Beste investering ever!
– Mutsy Nexo buggy is wat mij betreft de meest geniale en comfortabele buggy voor je kindje.
– De Tula Free To grow als musthave draagzak
– Squla als ideale app voor schoolgaande kinderen. Educatief, fun en een goede manier om je kindje te leren omgaan met de electronica van de huidige tijd.

5. Wat is de beste tip in het moederschap die jij graag met andere moeders wil delen?
Go with the flow, al die andere moeders doen ook maar wat 😉

Zou jij zelf wel eens de vragen uit deze rubriek willen beantwoorden om een ander een kijkje in jouw leven en te geven? Neem dan contact met ons op!

–> Volg je ons al via Facebook en Instagram? Zo blijf je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en leuke behind the scenes

Close
Read previous post:
mindful met je baby
Mindful met je baby | Eva Potharst

Het krijgen van een baby kan behoorlijk overweldigend zijn. Het zorgen voor de baby, het dragen van de verantwoordelijkheid en...

Close