Close
MOMtalk met.. de dames van Lady Lemonade!

MOMtalk met.. de dames van Lady Lemonade!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat toch? Hoe gaat het er in een ander gezin aan toe, hoe regelen ze de dingen, wat vinden ze belangrijk en wat zijn hun ultieme mama-musthaves en tips? Vandaag in deze Q&A: de dames van Lady Lemonade! 

lady lemonade interview
MOMtalk met Lady Lemonade (over het moederschap en opvoeden)

1. Wie ben je?
Wij zijn Cynthia en Annemieke en allebei hebben we twee kinderen. Cynthia is een echte meisjesmoeder met Reva (6 jaar) en Lucy (4 jaar). En Annemieke is een echte jongensmoeder met Finn (6 jaar) en Charlie (4 jaar). Beiden zijn we gelukkig met onze mannen; respectievelijk Jeroen en Niels.

2. Werk je? Zo ja, wat doe je en hoeveel uur per week en.. hoe hebben jullie het aangepakt met eventuele kinderopvang en ben je daar tevreden over of zou je toch liever andere keuzes hierin maken?
Wij hebben samen een mama lifestyle blog: Lady Lemonade. Onze kinderen gaan allemaal naar school, dus we werken altijd onder schooltijd. Zo nu en dan hebben we oppas als we eens een event of afspraak hebben buiten schooltijden om en we werken wel eens ’s avonds als dat noodzakelijk is. We zijn dus heerlijk flexibel en hebben verder geen opvang nodig. Daar zijn we zelf heel blij mee.

3. Wat is het beste opvoedingsadvies dat je ooit hebt gekregen en wie inspireert jou hierin?
Ons mantra is ‘De perfecte moeder bestaat niet’, dat hebben we overgenomen van onze eigen lieve mama’s. Soms zijn er van die dagen dat het eten mislukt, de kids niet meewerken, het werk zich maar op blijft stapelen en het buiten met bakken uit de lucht komt; dan zijn we niet op ons best. Maar dat is ook oké. Morgen weer een nieuwe dag.

4. Wat waren of zijn voor jou onmisbare producten in de opvoeding?
– Een inbakerslaapzak van Puckababy – we hadden beiden nogal drukke, beweeglijke baby’s die zichzelf wakker hielden. En inbakeren hielp enorm om ze alsnog lekker te laten slapen.
– Een draagdoek van Tula – heerlijk om je handen vrij te hebben en je kindje dichtbij je te dragen als je onderweg bent.
– Voor Cynthia: De Bugaboo Donkey – een duo kinderwagen; mijn meiden werden 1,5 jaar na elkaar geboren. En dankzij deze wagen was ik lekker mobiel.
– Een oppas onder speed dial – om ervoor te zorgen dat we ook nog aan quality time met onze mannen toekomen.
– Een speeltuin of buiten speelplek om de hoek – onze kids moeten gewoon iedere dag buiten spelen, zodat ze hun energie kwijt kunnen. En bovendien is buiten spelen voor kinderen gewoon heel erg gezond.

5. Wat is de beste tip in het moederschap die jij graag met andere moeders wil delen?
Vertrouw op je eigen gevoel, blijft dicht bij jezelf en trek je niet teveel aan van wat anderen zeggen.

Zou jij zelf wel eens de vragen uit deze rubriek willen beantwoorden om een ander een kijkje in jouw leven en te geven? Neem dan contact met ons op!

–> Volg je ons al via Facebook en Instagram? Zo blijf je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en leuke behind the scenes.

Close
Read previous post:
celebrity nieuws van de afgelopen week
Het MOM celebrity nieuws

Wat hebben we weer veel MOM celebrity voor je verzameld. Onder andere weer een aantal prachtige #MOMmagMOMents, een celeb die...

Close