Close
MOMtalk met.. Natascha van BeautyOpinie!

MOMtalk met.. Natascha van BeautyOpinie!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat toch? Hoe gaat het er in een ander gezin aan toe, hoe regelen ze de dingen, wat vinden ze belangrijk en wat zijn hun ultieme mama-musthaves en tips? Vandaag in deze MOMtalk Q&A: Natascha, een werkende moeder. Je kan haar kennen van haar blog BeautyOpinie. 

‘Lees ook: MOMtalk met.. Joyce van MamsatWork!’

natascha beautyopinie

Q&A met Natascha van BeautyOpinie over het moederschap

1. Wie ben je?
Mijn naam is Natascha, 31 jaar en ik woon samen met Jarno en ons dochtertje Tess van 20 maanden.

2. Werk je? Zo ja, wat doe je en hoeveel uur per week en.. hoe hebben jullie het aangepakt met eventuele kinderopvang en ben je daar tevreden over of zou je toch liever andere keuzes hierin maken?
Ik werk 3,5 dag als marketeer bij een ICT bedrijf waar ik het enorm naar mijn zin heb. Dit werk kan ik prima combineren met mijn persoonlijke beautyblog BeautyOpinie waar ik in mijn vrije tijd de nodige uurtjes in steek. Soms iets te veel uurtjes misschien haha maar voor mijn gevoel heb ik hier een goede balans in gevonden. Doordat BeautyOpinie voor mij een ‘hobby’ is leg ik er voor mezelf niet te veel druk op en kan ik keuzes maken die voor mij en mijn gezin goed zijn.

Tess gaat 3 om 4 dagen naar het kinderdagverblijf. Gelukkig werkt Jarno deels ’s nachts waardoor Tess in de middag lekker thuis kan spelen en quality time met papa heeft!

Vertrouw op je eigen gevoel..

3. Wat is het beste opvoedingsadvies dat je ooit hebt gekregen en wie inspireert jou hierin?
Het afgelopen jaar heb ik héél wat adviezen gekregen die me over het algemeen meer onzeker maakten dan dat ik er echt wat aan had. Ik probeer er zelf dan ook op te letten dat ik nooit zomaar te pas en te onpas goedbedoelde adviezen geef. Behalve die ene: vertrouw op je eigen gevoel en doe wat voor jou en je kindje goed voelt. En wees niet zo streng voor jezelf want daar zijn wij mama’s vaak ook nogal goed in.

4. Wat waren of zijn voor jou onmisbare producten in de opvoeding?
Als skincare liefhebber was één van de eerste dingen waar ik naar op zoek ging een fijne shampoo. Tess heeft een gevoelige huid en ik zweer bij de babyshampoo van Zarqa. Hier zit geen parfum in en hij is super mild. Onze beste aankoop ooit is de Babybjorn Balance wipstoel geweest. Zodra Tess hierin zat was het huilen over en begon ze standaard te lachen. Oh en ben je zwanger en heb je geen idee waar zoveel hydrofiele doeken voor nodig zijn? Koop ze! Ik gebruik ze echt overal voor.

5. Wat is de beste tip in het moederschap die jij graag met andere moeders wil delen?
Toen ik moeder werd verbaasde ik mij over hoe hard vrouwen onderling kunnen zijn. Alles lijkt gezegd te mogen worden en er wordt super snel geoordeeld. Laten we wat liever voor elkaar (en voor onszelf!) zijn. Doe wat jou het beste lijkt, vertrouw op je eigen gevoel. Dan komt de rest vanzelf wel. Al die andere moeders doen immers ook maar wat..

Zou jij zelf wel eens de vragen uit deze MOMtalk rubriek willen beantwoorden om een ander een kijkje in jouw leven en te geven? Neem dan contact met ons op!

–> Volg je ons al via Facebook en Instagram? Zo blijf je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en leuke behind the scenes.

* Dit artikel bevat een affiliate link.

Close
Read previous post:
celebrity nieuws van de afgelopen week
Het MOM celebrity nieuws

Het is nog steeds komkommertijd en dan was er ook nog eens een hittegolf. In het MOM celebrity nieuws van...

Close