Close
Shop tip | Het MOOMU aankleedkussen

Shop tip | Het MOOMU aankleedkussen

Er is online heel erg veel te vinden, maar soms kan je door de bomen het bos niet meer zien. Wij verzamelen in deze rubriek de leukste en mooiste webwinkels en originele producten voor je die er duidelijk bovenuit springen. Vandaag aan de beurt: het MOOMU aankleedkussen. En ja, deze is écht heel anders dan wat je gewend bent! 

‘Lees ook: Duurzame producten voor baby’s en kinderen van Hola BB.’

moomu aankleedkussen moomu aankleedkussen

Het MOOMU aankleedkussen

Zodra je de uitzet voor de baby voor jezelf aan het opsommen bent, kan je toch eigenlijk niet onder minstens één verschoonkussen/aankleedkussen voor je kindje uit. Eentje voor op de commode in de babykamer en bij veel mensen ligt er nog een tweede op een andere verdieping zodat je niet steeds heen en weer blijft lopen. Veel verschoningskussens zijn wat aan de dunnere kant met een heel iets verhoogde zijkant, sommigen hebben een wat steviger kussen en een íets hogere rand.. maar verder zit er niet veel verschil tussen.

Dat moest anders kunnen, was de mening van Ralph en Nikita Rijks toen ze zelf ouders werden. Ze konden het idee maar niet loslaten, gingen er mee aan de slag en zo ontstond het MOOMU aankleedkussen. Eentje die er duidelijk anders uit ziet en hierdoor veiliger, mooier en beter is. Leuk om te weten: in de ontwikkelfase van dit product is nauw samengewerkt met kinderartsen, jeugdverpleegkundige, fysiotherapeuten, leidsters van kinderdagverblijven en andere ouders om zo ook écht een veilig en mooi product te kunnen ontwikkelen wat aan alle eisen voldoet.

moomu aankleedkussen moomu aankleedkussen

Wat maakt dit aankleedkussen nou zo anders?

– De randen zijn duidelijk hoger waardoor je kindje er minder gemakkelijk in om kan rollen en er steviger in ligt. Héél erg prettig bij erg beweeglijke kindjes die het verschonen van de luier tot een hele klus kunnen maken. Daarnaast voelt je kindje zich er veilig en geborgen in.
– Het kussen heeft een schuine rugligging waardoor deze ook heel prettig te gebruiken is voor kindjes met reflux of die de neiging hebben te spugen als ze direct na het eten besloten hebben een grote boodschap te doen waardoor je ze toch echt zal moeten verschonen.
– De schuine ligging heeft nóg een voordeel: doordat je kindje zo met het gezichtje hoger ligt, heb je meer oogcontact tijdens verschoon- en aankleedmomenten waardoor je meer interactie zal hebben.

Er is gebruik gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat 100% gifvrij en waterafstotend is, tegen een stootje kan en lang meegaat. Maar wel – heel belangrijk! – zacht en comfortabel genoeg voor je baby is. Er zijn ook bijpassende hoezen en inlays bij te koop die gemaakt zijn van biologische materialen.

Met gemiddeld zo’n 5.000 luiers per baby die je na de bevalling te verschonen hebt, zijn dit wel héél erg fijne voordelen! Kortom: een stukje duurzaam en mooi vormgegeven design wat tegen een stootje kan en waar je als jonge ouders veel plezier van zal hebben 🙂 Het MOOMU aankleedkussen inclusief een witte inlay is voor €99,00 te koop via de webwinkel.

Kan jij ook zo blij worden van unieke webwinkels en bijzondere producten zoals deze? Welke shops staan er zoal tussen jouw favorieten? Deel je tips via onze Facebookpagina 🙂

Close
Read previous post:
Beautytips bij vermoeide ogen
Beautytips bij vermoeide ogen (trucs voor een wakkere blik)

Najaarsmoeheid in combinatie met het moederschap en de eindejaarsdrukte qua werk. Een verschrikkelijke combinatie, als je het ons vraagt. Tijd...

Close