Close
nijntje en nina XL editie (win een exemplaar van deze special edition)

nijntje en nina XL editie (win een exemplaar van deze special edition)

Nijntje en nina van Dick Bruna vertelt het verhaal van de vriendschap tussen twee vriendinnen van verschillende afkomst. Speciaal voor deze Kinderboekenweek is deze klassieker van nijntje over vriendschap op groot formaat verkrijgbaar. Wij mogen een lezer van MOMmag. blij maken met een van deze exemplaren! 

Lees ook: ‘Nijntje op de muur + nog veel andere leuke kinderbehang inspiratie van KEK Amsterdam

nijntje en nina xl editie

nijntje en nina XL editie

Nina woont ver weg van nijntje en gaat met het vliegtuig naar haar toe om te logeren! Je begrijpt dat nijntje daar heel enthousiast over is. De twee schrijven veel brieven aan elkaar en er hangt zelfs een foto van nina bij nijntje aan de muur. Samen met vader en moeder pluis haalt nijntje haar vriendin nina van het vliegveld. Nijntje en nina kletsen honderduit en gaan lekker samen buitenspelen. Dan is het tijd om naar bed te gaan. Slaap lekker!

nijntje en nina xl editie nijn

Nijntje en nina is een mooi boek over vriendschap tussen vriendinnen van verschillende afkomst en met een verschillende kleur. Het is leuk om het boekje met je kindje te lezen. Vooral om hem of haar spelenderwijs te leren dat niet iedereen er hetzelfde uitziet of in hetzelfde land woont en al helemaal niet dezelfde kleur heeft. Het boek sluit goed aan bij het thema van de Kinderboekenweek van 2018: ‘Kom erbij’. Speciaal voor de Kinderboekenweek die van 3 t/m 14 oktober plaatsvindt, is nijntje en nina tijdelijk verkrijgbaar als XL editie.

nijntje en nina xl editie bruin

Dit mooie boek over de vriendschap tussen vriendinnen van verschillende afkomst sluit goed aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2018: ‘Kom erbij’. Speciaal voor de Kinderboekenweek is ‘nijntje en nina’ tijdelijk als XL editie verkrijgbaar.

nijntje en nina XL editie kost 8,95 euro en is te koop bij de boekhandel.
De gewone editie van het boekje kost 6,95 euro.

Tip! Leuk bij het boek is de ‘nijntje en nina handpoppenset’. Met deze handpoppen wordt het voorlezen nog interactiever! De handpoppenset kost 13,95 euro en is ook te koop bij de boekhandel.     

nijntje en nina handpoppenset

Winactie

Ter ere van Kinderboekenweek mogen wij in samenwerking met nijntje een exemplaar weggeven van deze mooie special edition. Wil je kans maken?

Meedoen is heel eenvoudig:
– Laat in een reactie onder de bijbehorende post op onze Facebookpagina weten welk nijntje boekje het meeste indruk op jou en/of op dat van je kindje(s) heeft gemaakt.
– We vragen je wel om onze onze Facebookpagina en het berichtje wilt liken. Zo blijf je ook op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes. Delen en/of een andere MOM taggen om deze actie als tip door te geven mag natuurlijk ook ?.
– Lees voor de zekerheid ook even onze winactie voorwaarden.

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 2 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.
Dit artikel bevat affiliate links.

Close
Read previous post:
Stichting MommaLuv
Stichting MommaLuv

Mooie initiatieven die met een warm hart zijn opgezet en waar hard aan gewerkt wordt, is iets waar wij van...

Close