Close
nijntje | mijn eerste kerstmis

nijntje | mijn eerste kerstmis

Wat een prachtig bewaar exemplaar is het nieuwe boekje van onze all time favorite nijntje. Het nieuwe boek ‘mijn eerste kerstmis’ is speciaal gemaakt voor de allerkleinste kindjes. In dit artikel laten we het boekje zien en… jij kunt een van deze boekjes winnen voor jouw kleintje!

Lees ook: ‘Waarom slaapt een baby met zijn armen omhoog?

nijntje mijn eerste kerstmis

nijntje | mijn eerste kerstmis

We kennen (bijna) allemaal het kerstverhaal. Maar hoe leuk is het dat je dat nu op een manier kunt delen dat ook je dreumes, peuter of kleuter het begrijpt? Het nieuwste boekje van nijntje mijn eerste kerstmis is speciaal voor de kleintjes. Maar dat betekent niet dat jij als ouder er niet van kunt mee genieten. nijntje is toch voor ons allemaal jeugdsentiment en blijft leuk? Bijzonder om te zien dat nijntje nooit gedateerd raakt.

Ook dit boek is weer een schot in de roos. Met de eenvoudige teksten en de oh zo herkenbare illustraties van Dick Bruna wordt het kerstverhaal ook toegankelijk voor jonge kinderen. Door middel van dit mooie boek kunnen ze op een waanzinnig leuke manier voor het eerst kennis maken met kerstmis.

nijntje mijn eerste kerstmis voor- en achterkant

Er is een bijzonder kindje geboren. De herders en de wijzen uit het oosten komen allemaal kijken. Zijn verjaardag is een feestdag geworden. En dat is Kerstmis.

nijntje mijn eerste kerstdag is net zoals alle andere nijntje boeken gemaakt van stevig karton. Wat het boek vooral bijzonder en aantrekkelijk maakt zijn de doorkijkvensters. Het is echt zo’n boekje dat je altijd bewaart en je kindje straks wellicht met zijn of haar eigen kinderen kan lezen.

‘mijn eerste kerstmis’ is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel en online en kost €9,95.

Wij mogen ook een exemplaar weggeven.

nijntje mijn eerste kerstmis inzage[GESLOTEN] Winactie nijntje mijn eerste kerstmis

Wil je kans maken? Meedoen aan deze winactie is heel eenvoudig:

– Laat in een reactie onder de bijbehorende post op onze Facebookpagina weten met welk kindje jij dit boekje graag wilt lezen en hoe oud hij/zij is.
– We vragen je wel of je onze Facebookpagina en het Facebookbericht wilt liken. Zo blijf je ook op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes. Delen en/of een andere MOM attent maken op deze actie mag natuurlijk ook. Graag zelfs!
– Lees voor de zekerheid ook even onze winactie voorwaarden en ons winactie beleid.

Meedoen met deze winactie kan tot en met vrijdag 13 december 2019 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer artikelen over nijntje.

Wil je dit artikel delen op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

nijntje mijn eerste kerstmis #pinterest

Close
Read previous post:
tips om je energieniveau te verhogen
Korte dagen, weinig energie? | 10 tips om je energieniveau te verhogen

Heb jij veel minder energie nu de dagen veel korter zijn? Merk je dat je het extra daglicht echt mist...

Close