Close
nijntje schuifboekje boven of beneden?

nijntje schuifboekje boven of beneden?

Ons favoriete konijntje blijft toch echt nijntje. Kijk nou eens naar dit fantastische nijntje schuifboekje boven of beneden, met voorzetsels. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Wij mogen een lezeres van MOMmag. er een cadeau geven!

Lees ook: ‘nijntje en nina XL editie

nijntje schuifboekje boven of benedennijntje schuifboekje boven of beneden?

Wat een leuk boekje is dit om samen met je kindje te lezen. Spelenderwijs oefen je voorzetsels. Omdat nijntje natuurlijk (in de meeste gevallen) al een herkenbaar vriendje is, vinden peuters en kleuters het leuk om er samen uit te lezen en van te leren.

nijntje schuifboekje boven of beneden 1

Het boekje is van stevig karton en op elke spread is iets te leren én iets te doen. Het is echt een interactief boekje en dat maakt het juist zo leuk. Sla de bladzijde om en er wacht weer een nieuwe verrassing!

nijntje schuifboekje boven of beneden 2

Het kuiken komt uit het ei en nijntje zit in de tent. Hé wat ligt er onder de tafel of naast de boom? Je kindje kan de schuifjes heen en weer bewegen of draaien aan de schijf om de illustraties tevoorschijn te laten komen. Dat maakt het spannend en leerzaam tegelijk.

nijntje schuifboekje boven of beneden kost €10,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel.

Ter ere van Kinderboekenweek mogen wij ook een exemplaar weggeven.

Winactie

Wil je kans maken?

Meedoen is heel eenvoudig:
– Laat in een reactie onder de bijbehorende post op onze Facebookpagina weten welk nijntje boekje het meeste indruk op jou en/of op dat van je kindje(s) heeft gemaakt.
– We vragen je wel om onze onze Facebookpagina en de bijbehorende post op Facebook wilt liken. Zo blijf je ook op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes. Delen en/of een andere MOM taggen om deze actie als tip door te geven mag natuurlijk ook ?.
– Lees voor de zekerheid ook even onze winactie voorwaarden.

Andere leuke nieuwe titels en/of edities van nijntje

nijntje op de fiets

Speciaal voor Kinderboekenweek is er een eenmalige uitgave van nijntje op de fiets met een XL editie. n
nijntje droomt ervan om als ze later groot is een fietstocht te gaan maken. Dan wil ze graag fietsen door de bloemenvelden en het bos. En zelfs de berg op naar het huis van tante trijn.

Het fietsavontuur van nijntje sluit perfect aan bij het motto van de Kinderboekenweek 2019 “Reis mee!”.

nijntje op de fiets, de XL editie kost €8,95 en is te koop bij de boekhandel.

nijntje aankleedboek

Een ander leuke nieuwe titel is het nijntje aankleedboek. In dit boekje kan je kind nijntje helpen bij het aankleden. Het is dus ook een leerzaam en interactief boekje. Maak de knoop van nijntjes jurk vast, doe het klittenband van haar schoen dicht en sluit de rits van haar jas. Als nijntje aangekleed is, is ze klaar om eropuit te gaan. Het boek stimuleert niet alleen zelfstandig aankleden, maar ook de fijne motoriek.

Het aankleedboek is van stof en lekker licht. Het is verpakt in een handig tasje. Het boek is wasbaar en goedgekeurd voor alle leeftijden.

Het nijntje aankleedboek kost €14,95 en is bij de boekhandel verkrijgbaar.

⇒ Doe je mee met onze winactie?

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 8 oktober 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.
Dit artikel bevat affiliate links.

Close
Read previous post:
verjaardagsfestijn
Mirjana | ‘Het verjaardagsfestijn’

De verjaardag van je kind. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar hoe? Wat zijn de 'regels'? Hoe vier je het...

Close