Close
nijntje verstoppertje spelen | Kun jij nijntje vinden?

nijntje verstoppertje spelen | Kun jij nijntje vinden?

nijntje verstoppertje spelen. Een waanzinnig leuk spel voor kleine kinderen. De meeste kindjes zijn dol op verstoppertje spelen, dus hoe leuk is het dan als je met je idool nijntje kunt spelen? En wij mogen ook nog eens een exemplaar weggeven!

Lees ook: ‘Zo houd je de speelgoedgekte onder controle!

nijntje verstoppertje spelen

nijntje verstoppertje spelen

Winnaar van speelgoed van het jaar van 2012 in de categorie 0 tot 2 jaar! Dit leuke spel belooft eindeloos veel speelplezier.

nijntje, de wereldberoemde creatie van Dick Bruna, daar kun je niet alleen uit lezen of mee knuffelen, maar ook verstoppertje mee spelen. Je verstopt nijntje ergens in de kamer en drukt op het knopje.  Vervolgens roept nijntje om de 10 seconden roept ‘Ik ben hier!’ en kan je peuter gaan zoeken. Dat zorgt voor veel plezier? Want vanaf waar roept nijntje nou? Hoor ik het goed? Waar heeft nijntje zich verstopt?

Je kunt nijntje verstoppertje met een kindje spelen of met meerdere. De ‘regels’ kun je aanpassen naar leeftijd en hoeveel je kindje al begrijpt. Eventueel kun je ook de plaatjes gebruiken voor extra hints voor je kindje(s).

Met dit spel leert je kind te ontdekken, samen te spelen en wordt het creatief in het vinden van verstop plekken. Het is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen vanaf 1 tot 4 jaar. Je kunt het spelen met 1 tot 4 kinderen. De speelduur is ongeveer 10 minuten.

Verstoppertje spelen verveelt nooit!

nijntje verstoppertje spelen 2

[GESLOTEN] Winactie nijntje verstoppertje spelen

nijntje verstoppertje spelen’ (*) is onder andere online verkrijgbaar en kost ca €15,49.

Wij mogen ook zo’n leuk spel weggeven aan een trouwe volger van MOMmag.

Wil je kans maken? Meedoen aan deze winactie is heel simpel:

– Laat in een reactie onder de bijbehorende post op onze Facebookpagina weten met welk kindje je dit graag wilt spelen en hoe oud hij of zij is.
– We vragen je wel of je onze Facebookpagina en het Facebookbericht wilt liken. Zo blijf je ook op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes. Een andere MOM op deze leuke actie attent maken door een tag, mag natuurlijk ook. Graag zelfs!
– Lees voor de zekerheid ook even onze winactie voorwaarden en ons winactie beleid.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 22 maart 2020 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer artikelen over nijntje.

Wil je dit artikel delen op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

nijntje verstoppertje spelen Pinterest

 

Close
Read previous post:
verlof als scholen en kinderopvang sluiten
Heb je recht op (betaald) verlof als de scholen en kinderopvang sluiten?

Sommige scholen hebben al besloten hun deuren te sluiten in verband met het coronavirus. Maar hoe zit dat eigenlijk? Heb...

Close