Close
De nieuwe Supermom collectie

De nieuwe Supermom collectie

Een collectie vol kleding voor zwangere vrouwen voor wie het leven niet stopt als ze zwanger zijn. Die actief in het leven staan, nog steeds graag uitgaan en er fashionable uit willen blijven zien. Dát is de nieuwe Supermom collectie waarmee ze een heel nieuwe weg inslaan. Fotografenduo Kee & Kee heeft de collectie gefotografeerd en we laten deze beelden graag aan je zien! 

‘Lees ook: De nieuwe Flik Flak kinderhorloges voor deze zomer!’

noppies supermom collectie noppies supermom collectie noppies supermom collectie noppies supermom collectie noppies supermom collectie noppies supermom collectie noppies supermom collectie noppies supermom collectie noppies supermom collectie noppies supermom collectie noppies supermom collectie

Over Kee & Kee

Dit fotografenduo bestaat uit Kiki Rigters en Karen van Duijnvenbode. Ze hebben een frisse, speelse, dromerige, jonge, vrolijke en toegankelijke fotografiestijl. Zonlicht is hierbij duidelijk één van hun belangrijkste elementen in hun werk en ze raken geïnspireerd door een fietstocht met blote benen door Amsterdam, een zomeravond op het strand of de ontdekking van een nieuw, knap gezicht op straat. Ze hebben eerder gewerkt voor merken en bedrijven als Marie Claire, Jan Magazine, Kek Mama, WENDY Magazine, Happinez, WE Fashion, Steps en Birds of Nature.

Over de nieuwe Supermom collectie

Supermom = daring fashion for mums to be en biedt hiermee een nieuw aanbod voor zwangeren in de categorie non-maternity-looking maternity wear. De nieuwe Supermom collectie is vanaf nu verkrijgbaar via de webwinkel van Noppies (moederbedrijf), in de Noppies winkels en verkooppunten en bij online winkels als Sans Online, Zalando, De Bijenkorf en About You. De items zijn vanaf €22,99 verkrijgbaar en daarmee goed betaalbaar. Tipje: bij enkele van de genoemde webwinkels is er op dit moment ook redelijk wat van de nieuwe Supermom collectie in de sale verkrijgbaar!

Spreekt deze nieuwe Supermom collectie en de fotografiestijl ervan jou aan? Wij zijn benieuwd! Praat hierover mee op onze Facebookpagina 🙂

Close
Read previous post:
Joyce van MamsatWork
MOMtalk met.. Joyce van MamsatWork!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat...

Close