Close
Hé MOM! Wij zijn op zoek naar jou..

Hé MOM! Wij zijn op zoek naar jou..

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een rubriek op MOMmag.? Wij zijn weer op zoek naar bijdrages voor onze rubrieken. Een aantal ‘oude’ rubrieken, maar we gaan binnenkort ook weer nieuwe rubrieken lanceren. Lijkt je dat wat? Lees dan zeker even verder! Want wellicht zijn we op zoek naar jou?

Lees ook: ‘De grootste obstakels van het moederschap

op zoek naar jou

Wij zijn op zoek naar jou..

Ben je benieuwd geworden? We beschrijven hieronder per rubriek wie we zoeken en wat we van je verwachten. Zo kun je zelf op je gemak lezen of er een rubriek is waar je graag aan mee wilt werken.

Kelly Donders

MOMtalk

Voor onze MOMtalk rubriek zijn we weer op zoek naar interview kandidaten. Vind je het leuk om een paar vaste vragen over het moederschap te beantwoorden? Deze 30 MOMs gingen je voor in de MOMtalk.

We hebben voor deze rubriek wel twee voorwaarden:

  • Je moet echt een interessante bijdrage kunnen leveren..  Dus je bent of een ondernemende moeder. Of je zet je voor een mooi doel of je beoefent een geweldige hobby of sport. Je mag ook bijzondere opvoed techniek hanteren, of iets anders te melden hebben waarvan het belangrijk en goed is dat andere MOMs het lezen.
  • Daarnaast willen we graag mooie foto’s bij dit artikel. Dus niet zo maar een snapshot vanaf je mobiele telefoon bij het licht van de schemerlamp. Maar wel foto’s die gemaakt zijn met een goede camera of door een goede fotograaf.

MOMpanel

We hadden het een tijdje terug ook al gevraagd, maar toen waren er net wat te weinig reacties. Wellicht dat er nu wel MOMs zijn die het (weer) leuk vinden om mee te gaan praten in ons MOMpanel?

In dit artikel lees je wat de bedoeling is. En hier lees je een aantal voorbeelden van onze MOMpanel onderwerpen van voorheen.

Voor het MOMpanel hebben we niet echt voorwaarden behalve dat je een echt Facebookprofiel hebt.

kinderkamer van fosse

De Kinderkamer van..

Het is altijd leuk om bij iemand binnen te kijken, toch? Heb jij een kamertje waar je ontzettend trots op bent? Een kinderkamer, maar het mag ook een speelkamer of speelhoek zijn? Kan je mooi fotograferen? Dan plaatsen we jouw decoratietalent graag door op MOMmag.!

Een van onze MOMs werd naar aanleiding van deze post zelfs gevraagd voor een interieur rubriek in een tijdschrift en ambassadrice van een winkel voor home design! En dat is mooi meegenomen.

Hier zie je een overzicht van de kinderkamers die we al mochten laten zien.

de zwangerschapsshoot van hannah

De zwangerschapsshoot van..

Heb jij tijdens je zwangerschap een mooie zwangerschapsstoot laten maken? En was het resultaat zo tof dat je het graag op MOMmag. zou willen delen? Hartstikke leuk! Het is een van onze beste gelezen rubrieken en we zijn trots op zo veel mooie zwangerschapsreportages die we al mochten publiceren.

Om aan deze rubriek mee te werken, vragen we je een aantal vragen te beantwoorden en 4 of 5 foto’s aan te leveren (liefst met horizontaal formaat). Heb je je foto’s gemaakt bij een fotograaf? Check dan wel even of je ze mag publiceren op onze website. Niet alle fotograven geven daar zo maar toestemming voor.

Het geboortekaartje van..

Geboortekaartjes heb je in alle soorten en maten. Had jij voor je kindje(s) er een uitgezocht, laten maken of gemaakt waar je  heel trots op bent? Misschien vind je het dan leuk deze te laten zien in onze nieuwe rubriek? En wellicht kan je dan ook vertellen waarom je deze hebt gekozen, hoe je op het idee bent gekomen en/of het idee erachter?

Voorwaarde is dat je zelf je kaartje goed kunt fotograferen, of dat je er een over hebt die je op kunt sturen.

mom tattoo van esmee

De MOM tattoo

Met deze rubriek zijn we net begonnen en wat waren de reacties leuk! We hebben al best wat bijdrages binnengekregen, maar we zijn altijd op zoek naar meer mooie MOM tattoos om te kunnen laten zien. Heb jij er een die je zou willen delen? Of heb je er een met een mooi verhaal erachter? Dan vinden we het leuk als je mee wilt werken.

Voorwaarde is wel dat je een mooie foto van je tattoo kunt (laten) maken. En een andere voorwaarde is dat MOMmag. een positief feel good magazine is. Overigens geldt dat voor alle rubrieken. Maar dat gegeven heeft dus invloed op wat we hier delen.

Een dag uit het leven van..

Nog een nieuwe rubriek: Een dag uit het leven van..  Lijkt het jou wel grappig om een keer een dag uit jouw leven te delen aan de hand van foto’s en een beschrijving hiervan? Dat zouden wij erg leuk vinden! Je hoeft per foto, maar zo’n 5 regels tekst in te leveren. 5 tot 8 foto’s is genoeg.

Voorwaarde is wel dat je een beetje leuke scherpe foto’s (horizontaal formaat) kunt maken waarbij mensen niet denken dat ze een bril nodig hebben. Verder hebben we geen voorwaarden. We zijn op zoek naar zo veel mogelijk verschillende dagen en MOMs om te kunnen laten zien. Je moet alleen wel toestemming hebben van de mensen die op de foto’s staan.

leukste uitspraken van kinderen

De leukste uitspraken

Stiekem vinden wij zelf de uitspraken van kinderen een van de leukste rubrieken op MOMmag.! Heeft jouw kind een echt te grappige of gênante uitspraak gedaan? Mail het ons! Wellicht dat we die uitspraak de volgende keer opnemen in het artikel.

Redactieteam

Is schrijven jouw hobby en lijkt het je wat om deel uit te maken van ons redactieteam? Mail ons dan ook zeker even. Wellicht kun jij wat toevoegen aan onze redactie. We bespreken dan via de mail met je of het zou passen of niet.

MOMmag. online magazine

Mocht je via via hier terecht zijn gekomen en nog wat extra informatie over MOMmag. willen? MOMmag. is een online magazine voor en door moeders waar we elkaar willen inspireren en van elkaar willen leren. We hebben momenteel een redactie van 10 diverse MOMs en we plaatseen zo’n 5 tot 7 artikelen per week.

Onze bezoekersaantallen nemen nog elke maand fors toe en we werken samen met de leukste opdrachtgevers en merken.

Wij zijn een positief magazine dat ervoor wil zorgen dat je met een glimlach achter je scherm zit.

Wil je meewerken aan een van onze rubrieken? Dan weet je dat in ieder geval. Wat je ook moet weten, is dat als we foto’s van (jouw) kinderen plaatsen we daar een logo doorheen zetten. Dat doen we omdat we niet willen dat het beeld elders gebruikt kan worden (of misbruikt). Daarnaast respecteren we het van iedereen die meewerkt als hij/zij zijn kinderen niet online wil hebben.

Heb je verder een goed idee waarmee je een bijdrage kunt leveren aan ons mooie magazine? Daar staan wij natuurlijk voor open.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben? Stel ze gerust!
Je kunt ons bereiken via info@mommag.n

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer artikelen over MOMmag. en onze redactie.

Beeld ‘interview’ via Shutterstock.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

wij zijn op zoek naar jou pinterest

Close
Read previous post:
ik had gewoon helemaal geen zin
‘Ik had gewoon helemaal geen zin meer’

Guusje is een nieuwe columniste op MOMmag. Onder dit artikel stellen we haar voor. Vandaag in haar eerste column vertelt...

Close