Close
Youtube kijktip | Julie Nolke: ‘De pandemie uitleggen aan je vroegere zelf’

Youtube kijktip | Julie Nolke: ‘De pandemie uitleggen aan je vroegere zelf’

Wat als je deze pandemie kon uitleggen aan je vroegere zelf? We hebben een leuke Youtube kijktip voor je waarin Julie Nolke haar zelf van afgelopen van januari op een grappige manier vertelt wat haar te wachten staat. Wat had jij jezelf verteld als dat mogelijk was geweest?

Lees ook: ‘Geen wc papier meer te krijgen? Op deze 10 dingen heb je wél invloed

‘De pandemie uitleggen aan je vroegere zelf’

Hoe langer je er over nadenkt en bij stilstaat hoe bizarder het is. We bevinden ons in de ergste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Dit hadden we in 2019 ons toch nooit kunnen realiseren, dat we nu onze ouders niet mogen opzoeken, onze kinderen niet meer naar school gaan en boodschappen doen een militaire operatie lijkt te zijn geworden.

Alles wat we zo ontzettend vanzelfsprekend vonden, is nu anders. Als je dit in januari had geweten, wat had je dan (anders) gedaan?

Julie Nolke is actrice, schrijfster, comédienne en heeft haar eigen Youtube kanaal dat absoluut het volgen waard is. Niet voor niets heeft ze al meer dan 90.000 abonnees en wordt ze vaak door grotere pagina’s gedeeld. Ze speelt vaak op een grappige manier in op de actualiteit en wat er speelt in het leven van mensen.

In verband met deze pandemie waar we nu wereldwijd in zitten, nam ze een humoristisch spot on filmpje op waarin ze met haar vroegere zelf praat en haar een aantal tips geeft.

Wij willen vaker dit soort kijktips gaan delen op MOMmag. Laat ons weten of je dat leuk vindt. En we zijn natuurlijk ook heel erg benieuwd wat je van dit filmpje vindt en wat jij jezelf zou vertellen als dat mogelijk was geweest 🙂 .

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer artikelen met kijktips.

Beeld  ‘Youtube watch’ via Shutterstock.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

de pandemie uitleggen aan je vroegere zelf pinterest

Close
Read previous post:
tips om gezond en fit te blijven
Tips om gezond en fit te blijven tijdens de lockdown

Tips om gezond en fit te blijven tijdens de lockdown. Kristel viel zo veel af dat ze van maat 44+...

Close