Close
Even kennismaken met.. Patricia van Kester

Even kennismaken met.. Patricia van Kester

Patricia van Kester is het tiende lid van ons redactie team waar je vandaag kennis mee kunt maken. Wie deze ondernemende en georganiseerde MOM uit het Westland verder is en wat haar droom is en haar onderwerpen zijn, dat lees je in het artikel. patricia van Kester

Even kennismaken met..

Patricia van Kester

Het tiende lid van onze redactie is Patricia. Zij is 37 jaar jong en woont met haar man Frank en hun twee dochters Anna (4 jaar) en Jet (1 jaar) in het mooie Wateringen (gemeente Westland). Na de geboorte van dochter Jet is ze met haar bedrijf PAtries persoonlijke assistente gestart. Als personal/virtual assistant helpt ze ondernemers met een gezin aan meer tijd, rust en ruimte. Ze zorgt voor meer structuur en overzicht en neemt to-do lijstjes van het bedrijf en/of gezin over.

Patricia in 10 steekwoorden:
Organizer, gestructureerd, creatief, zorgzaam, gevoelsmens, reislustig, avontuurlijk, minimalist in wording, ondernemer, natuurliefhebber

Haar grootste droom:
‘Een wereldreis maken met mijn gezin. Samen avonturen beleven en zoveel mogelijk zien van onze mooie aarde.’

Wordt geïnspireerd door:
‘Mijn kinderen zijn een grote bron van inspiratie. Ze leren mij om meer te kijken naar de kleine dingen en te leven in het moment. Mijn man is een voorbeeld voor mij vanwege zijn altijd optimistische instelling en zijn (zelf)vertrouwen.’

Zou een dagje willen ruilen met:
‘De eerste persoon aan wie ik dacht is Floortje Dessing, omdat ze zoveel van de wereld ziet.
Maar dan is een dagje niet genoeg natuurlijk. Eigenlijk ben ik heel tevreden met mijn leven. Ik heb gezonde kinderen, een lieve man en we wonen in een fijn huis. Als ZZP’er ervaar ik vrijheid en doe ik wat ik leuk en interessant vind. Het gras is altijd groener bij de buren, maar mijn eigen gras is ook behoorlijk groen.’

Patricia’s onderwerpen op MOMmag.:
‘Met mijn artikelen wil ik werkende moeders inspireren. Ik ga tips geven over hoe je jouw huis en leven organiseert. Hoe je alle ballen hoog houdt en tijd voor jezelf hebt. Hoe je werk en privé kunt combineren. Maar ook over reizen met jonge kinderen en een minimalistische levenswijze.’

Patricia, bedankt dat jij team MOMmag. komt versterken. We kijken uit naar jouw inspirerende artikelen!

Hier lees je meer over de andere redactie leden.

⇒ Heb jij een vraag en/of opmerking voor Patricia? Stel ‘m gerust onder de Facebook of Instagram post ?

Close
Read previous post:
leukste uitspraken van kinderen deel 3
10x de leukste uitspraken van kinderen

Het blijft geweldig om te lezen: Wat kinderen soms allemaal uitkramen. Wij deden een oproep om de grappigste uitspraken in...

Close