Close
Newsflash | Playmobil luisterverhalen

Newsflash | Playmobil luisterverhalen

De Sinterklaasgekte is achter de rug, tijd om ons voor te bereiden op Kerst. Wij helpen je alvast op weg met een leuke cadeautip voor kinderen inclusief een mooie winactie. Sinds kort bestaan er namelijk heel erg toffe interactieve Playmobil luisterverhalen.. 

‘Lees ook: De speelgoedtrends van 2018.’

Playmobil luisterverhalen Ridders en Dwergen

Playmobil luisterverhalen

Om de creativiteit en taalontwikkeling van kinderen nog meer te stimuleren introduceerden ze dit toffe nieuwe project: interactieve Playmobil luisterverhalen. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen zo genieten van in totaal zes doldwaze luisteravonturen waarbij ze zelf het einde kunnen bepalen. Luisteren via de telefoon, bluetooth speaker of met een koptelefoon op, tegelijkertijd (mee)spelen met één van de bijpassende bouwsets en het fantaseren kan beginnen!

Kinderen zijn van nature geïnteresseerd in stemmen, geluiden en beweging en daar spelen de Playmobil luisterverhalen mooi op in. De verhalen duren zo’n 5 minuten en door te swipen, emoji’s aan te klikken en te scrollen kunnen ze tussen het spelen door het verhaal besturen en zo een eigen afloop kiezen. Zo hoeft één verhaal geen enkele keer hetzelfde te lopen. En helemaal leuk: er zitten heel originele verhaallijnen en grappige effecten in waardoor je kind zeker een lach op zijn of haar gezicht zal krijgen.

In totaal zijn er zes gratis Playmobil luisterverhalen te vinden op de website van Playmobil.

Playmobil Ridders en Dwergen | Het verhaal van de draak en de popcorn

“Het was een zonnige ochtend in ridderland…De valkenridders aten -nog wat slaperig- een lekker boterhammetje met chocopasta in hun kasteel. Heerlijk rustig… tot… PLOP!…PLOP! Oeps! Wat was dat? Iemand een windje gelaten? Plop Plop Plop Plop… Wat is dat toch? Waar komt dat gekke geluid vandaan? Dwerg stormde de ontbijtzaal in. Draak! Het is jullie huisdraak! Er is een draak ontsnapt en in mijn maïsveld geland! En met zijn vlammen ploft hij mijn hele maïsveld tot popcorn…”

Bijbehorend bij dit luisterverhaal zijn er de Playmobil Ridders en Dwergen speelsets verkrijgbaar. Zoals de te leuke mobiele aanvalstoren van de dwergen die vraagt om uren speelplezier.

Playmobil luisterverhalen Ridders en Dwergen

Winactie

Wij mogen een geweldig Playmobil luisterverhalen cadeaupakket weggeven die bestaat uit de getoonde speelset t.w.v. €74,95 met daarbij een kinderkoptelefoon, een popcornbeker én natuurlijk een zak heerlijke popcorn om het feestje compleet te maken.

Wat moet je doen om kans te maken? We zien heel graag jouw leuke, korte en positieve motivatie achter waarom je dit pakket voor je kind(eren) zou willen winnen. Zijn ze bijvoorbeeld helemaal fan van draken of van ridders of juist van dwergen? Heb je een leuke anekdote of een grappige speelherinnering? En zijn je kinderen helemaal Playmobil fan? Laat je reactie achter onder het bijbehorende bericht op Facebook. Tha’s all!

Onze enige vraag is of je wel onze Facebookpagina volgt 🙂 

Liefs,
Karen & Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 16 december 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht. Let op: wij vinden het heel erg leuk om winacties te organiseren. Om alles goed en eerlijk te kunnen monitoren kan je wel enkel mee doen met een privé Facebook-account. Winactie-accounts zonder persoonlijke interactie worden uitgesloten van deelname. Lees hier onze complete voorwaarden voor winacties en give-aways.

Close
Read previous post:
Cybex Platinum Priam Mios kinderwagens 2019
Newsflash | De vernieuwde Cybex Platinum PRIAM & MIOS kinderwagens

Het is misschien wel één van de grootste aankopen die je voor je kind doet: de kinderwagen. Het is dan...

Close