Close
MOMtime | De Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018

MOMtime | De Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018

Wie is er nog meer zo graag lekker in huis aan het rommelen? Ruimtes opnieuw indelen, mini make-overs met een likje verf en wat nieuwe accessoires daar en het liefst wel nog een beetje betaalbaar. Dan zit je dit jaar bij de Søstrene Grene herfst & wintercollectie helemaal goed. Wij laten de toppers uit de collectie graag aan je zien! 

‘Lees ook: De leukste herfstjassen op een rij!’

Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018 Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018 Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018 Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018 Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018 Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018 Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018 Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018 Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018

De Søstrene Grene herfst & wintercollectie 2018

De stijl van dit merk is te omschrijven als rustig en ingetogen en ook in de nieuwe collectie voor deze herfst en winter zien we dit zeker terug. De zusjes Anna en Clara gingen aan de slag om een mooie collectie te ontwerpen die aan de ene kant vrouwelijk is met toch wat strakkere lijnen als tegenhanger. Vergrijsde winterse kleuren gecombineerd met natureltinten, producten die de ruimte optisch groter laten lijken zoals de stoelen en krukken in minimalistische eenvoud, subtiele lampen, artwork wat niet de aandacht van de rest van je interieur wegtrekt.. Wij zijn fan!

De nieuwe Søstrene Grene herfst & wintercollectie van 2018 ligt op dit moment al in de winkels. Hiervan zijn er in Nederland 12 te vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. Belgische lezeressen kunnen terecht in de Søstrene Grene winkel in Antwerpen.

Uit tip | vt wonen & design beurs

Mocht je trouwens ook zo’n interieurlover zijn en nog een leuk uitje zoeken voor dit weekend? De vt wonen & design beurs is nog tot en met zondag 7 oktober 2018 (morgen!) in de RAI Amsterdam te bezoeken. Dit geweldige woonevenement biedt veel inspiratie, tips, experts, designs en ontwerpen onder één dak en je kan er ook nog eens heerlijk shoppen. Misschien nog een leuk last minute idee om samen met een vriend(in) naartoe te gaan!

Ben jij ook zo’n interieurliefhebber? Welk project in huis staat er op jouw lijstje om als eerste aan te gaan pakken? Praat erover mee op onze Facebookpagina 🙂

Close
Read previous post:
celebrity nieuws van de afgelopen week
CelebrityMOMents | De momenten & nieuwtjes van onze celebs

Een nieuwe week, een nieuw celebrity nieuws met een nieuwe naam voor deze rubriek. Met dank aan Eva voor deze...

Close