Close
Sterrenhemel posters van MrStarsky | Een bijzonder mooi cadeau

Sterrenhemel posters van MrStarsky | Een bijzonder mooi cadeau

Wat waanzinnig mooi en origineel zijn de sterrenhemel posters van MrStarsky. Echt een bijzonder cadeau om te geven of te krijgen. Zo’n persoonlijke poster van hoe de sterren stonden toen je kind(eren) geboren werden. We vertellen je meer over de posters en we mogen er een weggeven.

Lees ook: ‘Dit zijn de meest populaire babynamen van 2019

Sterrenhemel posters van MrStarsky

Sterrenhemel posters van MrStarsky

Als pasgeboren baby kreeg ik van een oud-tante een geborduurd schilderijtje met mijn naam, geboorteplaats, gewicht en lengte van toen ik geboren werd. Een superleuk cadeau, maar inmiddels ook wat gedateerd. Inmiddels zijn er verschillende bijzondere persoonlijke geboortecadeaus om te krijgen en te geven. De sterrenhemel posters van MrStarsky bijvoorbeeld. Wat laten die een prachtige herinnering aan zo’n bijzonder moment zien.

sterrenhemel posters van Mrstarsky sterren

De posters laten precies zien hoe de sterren aan de hemel stonden op het moment dat je kindje geboren wordt. Daarnaast kun je de posters verder personaliseren.

sterrenhemel posters Mrstarsky persoonlijk

Onze zoon werd in Philadelphia geboren en op zijn poster zie je dus de sterrenhemel boven Philadelphia. Daarnaast hebben wij natuurlijk zijn naam en het tijdstip van geboorte op de poster weergegeven. Je kunt ook nog een zelf gekozen tekst onder die regel laten printen, maar wij kozen ervoor dat niet te doen. De focus ligt wat ons betreft, toch op de sterrenhemel.

sterrenhemelposters mrstarsky

Verschillende versies

Je kunt kiezen uit verschillende versies van de sterrenhemel. Zo zijn er twee samenwerkingen tussen MrStarsky en kunstenares Sella Molenaar. De een is meer bedoeld voor huwelijken en de ander voor een geboorte. Er is een Woezel & Pip versie, een versie van studie Kars+Boom en een prachtige aqua variant waarover wij lang getwijfeld hebben. Die vonden we namelijk erg tijdloos. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en gekozen voor de Marta Abad Blay met prachtige organische tekeningen. Heel bijzonder, want de dieren illustraties die je op de poster ziet zijn afhankelijk van de stand van de sterren.

Bij Robin staan er toevallig een aantal van zijn favoriete dieren op: Giraffe, pinwins (zoals hij ze noemt), een lynx, een leeuw en een beer. Wij vonden deze poster erg mooi op zijn groene kamer passen.

sterrenhemel posters mrstarsky kamer

Er is ook nog keuze tussen formaten en of je geen wissellijst, een witte, zwarte of een blankhouten lijst wilt. Omdat het houtwerk op Robin’s kamer wit is, kozen wij ook voor wit. De poster heeft een mooie plek gekregen tussen zijn twee inbouwkasten en boven z’n poppenhuis. Vanaf zijn bed kan hij er goed naar kijken.

sterrenhemel posters Mrstarsky voorbeeld

Bestelproces

Het is ontzettend makkelijk om de posters online te bestellen. De keuzes zijn heel duidelijk, je kan van te voren bekijken hoe je poster eruit komt te zien en als kers op de taart heb je de poster ook nog eens heel snel in huis. De eerst volgende werkdag wordt hij al verzonden.

Onze zoon heeft de poster van MrStarsky cadeau gekregen en is er waanzinnig blij mee. We hebben het regelmatig over de dieren en de sterren die op de poster staan. De poster past prachtig op zijn kamer en is echt een verrijking. Ik ga – als er in onze omgeving een baby geboren wordt – de poster ook zeker zelf cadeau doen. Het is toch geweldig om zo’n bijzonder aandenken te krijgen?

sterrenhemel posters Mrstarsky aanwijzen

[GESLOTEN] Winactie MrStarsky

MrStarsky is een jong bedrijf uit Amsterdam, opgericht door Fennechien en Liesbeth. Wij vinden het ontzettend leuk dat we zo’n prachtige poster met lijst cadeau mogen doen aan een van onze trouwe volgers. Je mag zelf kiezen welke variant je graag zou willen. Het formaat van de poster die je kunt winnen is 40×50.

Wil jij kans maken op een van deze sterrenhemel posters van MrStarsky? Doe dan vooral mee met onze winactie!

Hoe maak je kans?:

– Laat in een reactie onder de bijbehorende post op onze Facebookpagina weten dat je meedoet aan deze winactie, voor wie je wilt winnen en vertel in de reactie welke poster je zelf zou kiezen en waarom. Kijk dus ook op de website van website van MrStarsky en noteer precies welke je wilt.
– Je volgt onze Facebookpagina (en eventueel ons Instagram account) en je liket het Facebookbericht dat bij deze winactie hoort. Zo blijf je ook op de hoogte van al onze acties en artikelen.
– De Facebookpagina van MrStarsky volgen, wordt ook gewaardeerd.
– Lees voor de zekerheid ook even onze winactie voorwaarden en ons winactie beleid.

Meedoen met deze winactie kan tot en met 2 februari 23:59. De winnaar krijgen na afloop persoonlijk bericht.

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer artikelen voor en over baby & kind.

Wil je dit artikel delen op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

de sterrenhemel posters van Mrstarsky pinterest

Close
Read previous post:
reizen met kleine kinderen
Waarom reizen met kleine kinderen nog leuker is? 7 redenen!

Patricia gaat met haar man en twee kleine kinderen een verre reis maken. Daar kreeg ze behoorlijk wat vragen over....

Close