Close
Newsflash | Stokke introduceert de Clikk stoel, een alles-in-één pakket

Newsflash | Stokke introduceert de Clikk stoel, een alles-in-één pakket

Leuk nieuws van een van onze favoriete baby & kind merken. Stokke introduceert een nieuwe kinderstoel. De Stokke Clikk stoel is een alles-in-één pakket waar je kindje van baby tot peuter heerlijk in kan zitten.

Lees ook: ‘Alles dat je moet weten over babynestjes

stokke clikk stoel

Stokke Clikk stoel

Omdat de maaltijd een ontzettend belangrijk moment binnen het gezin is, heeft Stokke dit als leidraad genomen voor haar nieuwste ontwerp kinderstoel. De maaltijd is het moment dat het hele gezin samen is. Bij het ontwerpen van de stoel vroeg Stokke aan de experts – de ouders – wat voor hun de maaltijd nou echt gemakkelijker zou maken. Het resultaat van dit onderzoek en het ontwerp is de alles-in-één hoge Clikk stoel. Je zet deze stoel heel gemakkelijk in elkaar en je kunt ‘m ook snel en easy schoonmaken en schoonhouden! Wat er voro zorgt dat je van een zorgeloze maaltijd zonder gedoe kunt genieten. 1-2-3 Clikk!

stokke clikk kinderstoel alles in een

Zonder gereedschap

De Stokke Clikk heb je zonder gereedschap binnen een minuutje in elkaar gezet. Het speciale design is zo ontworpen dat alle benodigdheden in één pakket zitten. Hierdoor kun je vrijwel meteen aan tafel. Je moet de stoel alleen nog even uit de doos halen ;). Ook fijn, bij de stoel zit al een bijpassend dienblad en een vijf-punts tuigje zodat je kindje veilig kan zitten en jij rustig kunt eten. Voor extra ondersteuning en comfort kun je er als accessoire nog een kussentje bij kopen.

stokke clikk stoel baby

De Stokke Clikk stoel heeft een prachtig stijlvol en modern ontwerp. Ook bijzonder: De stoel heeft geen hoeken of gaten waardoor je ‘m dus heel gemakkelijk schoon kunt maken en proper kunt houden. Het blad veeg je zo schoon met een vochtig doekje en bovendien kan dit gewoon in de afwasmachine. De stoel heeft drie eenvoudig aanpasbare standen die optimale rug- en beensteun voor comfort en ergonomie bieden voor je kind vanaf 6 maanden tot en met 3 jaar oud.

stokke clikk stoel kleuren

Het ontwerp is minimalistisch en biedt de beste balans tussen ruimte en veiligheid. Zoals ook met de andere kinderstoelen van Stokke, geeft de stoel ruimte voor een juiste versterking van de wervelkolom, natuurlijke bewegingen en ondersteuning terwijl je kleintje naast je aan tafel eet, leert en zich ontwikkelt.

De stoel is beschikbaar in 4 kleuren: Sunny Coral, Clover Green, Cloud Grey en White
Stokke Clikk is verkrijgbaar voor € 199,-.

Hier lees je meer informatie over de Clikk stoel en kun je ‘m eventueel bestellen.

⇒ Spreekt deze nieuwe Stokke Clikk stoel jou aan? Praat je mee op onze Facebookpagina of op Instagram?

Close
Read previous post:
10 tips voor een georganiseerd huis met kinderen

Zoals je in haar introductie artikel kon lezen, helpt Patricia ondernemers met een gezin aan meer tijd, rust en ruimte....

Close