Close
Stokke Sleepi in Fresh Mint & de nieuwe Caring collectie

Stokke Sleepi in Fresh Mint & de nieuwe Caring collectie

Eén van onze favoriete merken voor baby’s en (jonge) kinderen is toch wel Stokke. Niet alleen vanwege het prachtige design en de kwaliteit ervan. Ook het feit dat het merk producten uitbrengt die ouders en kinderen dichter bij elkaar brengt spreekt ons enorm aan. Wij delen vandaag graag enkele nieuwtjes van dit merk met je over de Stokke Sleepi in Fresh Mint & de nieuwe Caring collectie van 2018.

‘Lees ook: de nieuwe Stokke Xplory kinderwagen.’

stokke sleepi in fresh mint

Stokke Sleepi in Fresh Mint

Het Stokke Sleepi bedje is één van de bestsellers van het merk en staat voor jarenlang gebruiksplezier. Hed bedje kan je namelijk met je kind mee laten groeien. Zo gaat het mee vanaf de geboorte tot wanneer je kind ongeveer 10 jaar oud is. Het ronde design geeft kinderen een fijn en geborgen gevoel. Natuurlijk zijn er veel bijpassende accessoires bij verkrijgbaar zoals passende matrassen en hoeslakens.

De Stokke Sleepi was al verkrijgbaar in Wit, Naturel beukenhout en Haze Grey, maar is vanaf nu ook in de kleur Fresh Mint te koop vanaf €399,00.

stokke caring collectie 2018 stokke caring collectie 2018 stokke caring collectie 2018 stokke caring collectie 2018 stokke caring collectie 2018

Nieuwe Stokke Caring collectie

De nieuwe Stokke Caring collectie bestaat uit een heleboel mooie textielproducten in frisse kleuren. De producten zijn allemaal gemaakt van 100% katoen met een OCS 100 certificaat en Oeko-Tex class 1 certificaat. Een beetje technisch, maar het betekent dat het niet alleen een hoge kwaliteit heeft maar ook duurzaam ontwikkeld is en daarmee beter is voor het milieu én gezonder voor je kindje. Het wordt namelijk geproduceerd volgens de normen van biologische landbouw. Hierdoor worden er bij de hele productie geen giftige chemicaliën of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt.

De Stokke Caring collectie bestaat uit textiel voor zowel de kinderkamer, badkamer als voor op de bekende Tripp Trapp en Steps kinderstoelen. Mocht je trouwens een vergelijking tussen beide stoelen willen lezen, bekijk dan het volgende artikel van Desirée: Stokke Tripp Trapp vs Stokke Steps kinderstoel.

De dekens, lakens, badcapes en kussens zijn verkrijgbaar in nieuwe frisse, en zachte kleuren en speelse patronen zoals zoemende bijen, een golvende zee of besneeuwde bergen. Namen zoals Blue Slate Sea, Coral Bee, White Mountains.. Zoals je begrijpt; volledig geïnspireerd op de Scandinavische natuur. De prijzen gaan vanaf €25,00.

–> Neem een kijkje op de website van Stokke voor meer informatie.

Close
Read previous post:
groente & fruit kalender juli
De groente & fruit kalender van juli

Er is een groot voordeel om met fruit en groente van het seizoen aan de slag te gaan in de...

Close