Close
Uit tip | Stokke Tripp Trapp gallery

Uit tip | Stokke Tripp Trapp gallery

Ben jij, net zoals wij, ook zo’n fan van Stokke en ben je in voor een leuk dagje Amsterdam? Dan kunnen wij zeker aanraden om even binnen te wandelen bij de Stokke Tripp Trapp pop-up gallery aan de Runstraat 25. Deze is enkel vandaag en morgen geopend en er is veel leuks geregeld. Wij vertellen je er alles over!

‘Lees ook: Alles over de nieuwe Stokke Xplory kinderwagen.’

Stokke Tripp Trapp gallery Amsterdam Stokke Tripp Trapp gallery Amsterdam

Stokke Tripp Trapp – A Chair for Life

In 1972 ontwierp de Noorse designer Peter Opsvik de allereerste Stokke Tripp Trapp stoel voor zijn zoon Tor. Hij groeide uit zijn babystoel maar de meeste normale stoelen zijn hierna te laag voor kinderen om  goed aan tafel te kunnen zitten. Dit moest anders kunnen! Hij ontwierp een stoel die mee kon groeien met alle fases van zijn leven. The rest is history..

Met deze kinderstoel schuiven zelfs de allerkleinsten al aan tafel op dezelfde hoogte als de rest van het gezin. De stoel heeft een in hoogte en diepte verstelbare zithoogte en voetensteun, is in veel kleuren verkrijgbaar, biedt een ergonomische zithouding, is met de newborn set vanaf de geboorte te gebruiken tot aan een stoel voor tieners en zelfs volwassenen met het nieuwe adult cushion.

–> Neem voor meer informatie en het bekijken van alle kleuren en accessoires een kijkje op de Stokke website.

Stokke Tripp Trapp gallery Amsterdam
Wij lieten gisteren tijdens de feestelijke opening deze foto van ons samen maken 🙂

Stokke Tripp Trapp pop-up gallery

De pop-up gallery is alleen vandaag en morgen, vrijdag 7 en zaterdag 8 september 2018, geopend en is te vinden aan de Runstraat 25 in Amsterdam. Midden tussen alle andere toffe winkels in De 9 Straatjes, dus perfect voor een dagje uit. Tijdens deze twee dagen worden er verschillende workshops gegeven door kunstenaar Selwyn Senatori, model en fotograaf Kim Feenstra, Merel von Carlsburg van The Green Happiness, kinderslaapcoach Susanne Willekes en Janine Breukhoven-Kho van Prêt-à-Pregnant.

Ook kan je gratis het ruggesteuntje van jouw Stokke Tripp Trapp laten graveren met de (koos)naam van jouw kindje (dus vergeet deze zeker niet met je mee te nemen!), is er een leuke expo over deze bijzondere kinderstoel te vinden én is er een professionele fotograaf aanwezig die een mooi portret van jou samen met je kind(eren) en/of complete gezin kan maken.

Waar? POPUP9 aan de Runstraat 25 in Amsterdam
Wanneer? Vrijdag 7 en zaterdag 8 september 2018, van 10.00 tot 18.00u
Kosten? Helemaal gratis!

–> Volg jij de Stokke Facebookpagina al? Zo blijf je op de hoogte van alle leuke nieuwtjes en activiteiten van dit mooie merk 🙂

Close
Read previous post:
celebrity nieuws van de afgelopen week
Het MOM celebrity nieuws

De scholen zijn weer begonnen! En dat leverde onder andere weer wat fijne #MOMmagMOMents op. Verder lees en zie je...

Close