Close
Stokke Tripp Trapp | De kinderstoel die met je kindje meegroeit

Stokke Tripp Trapp | De kinderstoel die met je kindje meegroeit

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel. Wie kent deze klassieker nou niet? Dit is toch wel een van de items die niet in je kinder-uitzet mag ontbreken. Wij vertellen je wat er nou zo fijn is aan deze iconische kinderstoel. En… we mogen er één weggeven! Is dat niet geweldig?

Lees ook: ‘Stokke Seepi in Fresh Mint & de nieuwe Caring collectie‘ 

stokke tripp trapp

Stokke Tripp Trapp | De kinderstoel die met je kindje meegroeit

De Stokke Tripp Trapp is echt een icoon. De stoel werd in 1972 ontworpen en is echt niet meer weg te denken. Niet alleen door het strakke design dat zowel een eye catcher in je interieur kan zijn, of juist prachtig kan blenden met de rest van je meubels. Maar ook omdat de stoel zo is ontworpen dat hij perfect aan de tafel past.

Wist je dat de meeste designs van Stokke zo zijn ontworpen dat je je kindje dichtbij hebt en je makkelijk oogcontact kan maken? Kijk bijvoorbeeld naar de kinderwagens die wat hoger liggen dan ‘gewone’ wagens. Ook op de Tripp Trapp zit je kind dichtbij. Je kindje heeft een centrale plaats aan tafel waardoor het goed kan leren van zijn of haar tafelgenoten. Het kan zich op een natuurlijke manier ontwikkelen omdat het meer meekrijgt.

stokke tripp trapp eetkamer
De Stokke Tripp Trapp aan het hoofd van de tafel waar die perfect matcht met de rest van het interieur

Pluspunten Stokke Tripp Trapp

  • De kinderstoel heeft een intelligent ergonomisch ontwerp waardoor je kindje zich vrij kan bewegen, terwijl het zich ook geborgen en veilig voelt.
  • De stoel kan met je kind meegroeien. De zitplank en voetenplank zijn verstelbaar. Wist je dat de stoel een gewicht van 80 kilo kan dragen? Je kan er zelfs als volwassene gebruik van maken en daar zijn dan ook speciale kussens voor te koop.
  • Als de stoel goed is ingesteld, biedt het de juiste ergonomie voor alle leeftijden en groottes.

stokke tripp trapp mint

  • Je baby kan meteen aan tafel zitten dichtbij het gezin. Dat is goed voor de ontwikkeling van je kindje en ook wel zo gezellig. Voor newborns is er een speciale Newborn Set verkrijgbaar.
  • Er zijn verschillende accessoires, zoals de Baby Set, het veiligheidsriempje en kussensets die je kind extra comfort en veiligheid kunnen bieden.
  • De kinderstoel is er in ontzettend veel kleuren, zodat ‘ie altijd bij je interieur past.
  • Duurzaam en robuust. Kan tegen een stootje en blijft mooi.

stokke tripp trapp walnut hazy grey

  • Je kunt de stoel makkelijk schoonmaken met een licht vochtige doek.
  • Er zit 7 jaar garantie op alle houten onderdelen van de Tripp Trapp.
  • De lak is op waterbasis en niet giftig. Verder zijn er geen schadelijke stoffen gebruikt bij het fabriceren.

stokke tripp trapp van newborn tot volwassene

Van newborn tot volwassene

We vertelden het hierboven al, maar de Stokke Tripp Trapp kan je je hele leven blijven gebruiken.

Van 0 tot 6 maanden gebruik je daarvoor de Newborn Set. Die is zo ontworpen om je baby een plaats aan tafel te geven. Zo kan het interactie met jou en de rest van het gezin houden en leert het van wat er zich om hem of haar heen afspeelt. De Newborn set klik je op de Tripp Trapp.

Van 6 maanden tot 2 jaar kun je een kussenset en de Baby Set gebruiken. Tussen de 6 en 9 maanden leren baby’s zelfstandig rechtop zitten en zo kunnen ook de hele kleintjes mee-eten met de rest van de familie.

Vanaf 3 t/m 5 jaar hoeft de Baby Set niet meer gebruikt te worden. Bij ons ging die er zelfs al eerder uit. De stoel is verstelbaar in hoogte en diepte en kan na elke groeispurt versteld worden zodat ‘ie perfect zit. Het handige is ook dat je kindje op een gegeven moment zelf kan opstappen en ervan af kan.

Van 6 t/m 8 jaar kunnen kinderen er op zitten tijdens de maaltijden. Zo zitten ze net wat hoger dan op een normale stoel. Ook kunnen ze er heerlijk op zitten als ze aan tafel aan het knutselen, tekenen of kleuren zijn.

Een aanrader voor kinderen van 9 tot 11 jaar. Gebruik de Tripp Trapp als bureaustoel. Zo zitten ze ergonomisch op de juiste manier als ze aan het leren, lezen of aan het knutselen zijn.

Maar daarna hoeft de stoel de deur niet uit, want ook voor volwassenen kan de stoel nog prima zitten. Niet voor niets kan de stoel een gewicht van 80 kilo dragen!

Stokke Tripp Trapp winactie

[Gesloten] Winactie Stokke Tripp Trapp

Je merkt het al.. wij zijn fan van deze fantastische kinderstoel. Desirée heeft ‘m al jaren in huis voor Shae en Robin van Karen maakt er ook graag gebruik van. In het artikel zie je dan ook twee foto’s uit onze eigen collectie 🙂

Interessant om te weten. Robin zat als kleine baby niet goed en bij de fysiotherapeut werd zelfs gevraagd of hij thuis wel op een Tripp Trapp zat. En het is natuurlijk niet voor niets dat je deze iconen ook vaak op Kinderdagverblijven en scholen ziet staan. De kinderstoelen gaan jaren mee en blijven mooi.

Wij zijn dan ook verheugd dat we een Stokke Tripp Trapp ter waarde van €195,- mogen weggeven aan een volger van ons platform. We vertellen je wat je moet doen om kans te maken:

Voor de duidelijkheid: Je kan de basis Stokke Tripp Trapp stoel winnen, de accessoires zijn los verkrijgbaar.

That’s all!

Liefs,
Karen & Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 14 november 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht. Let op: wij vinden het heel erg leuk om winacties te organiseren, maar om alles goed en eerlijk te kunnen monitoren kan je wel enkel mee doen met een privé Facebook-account. Winactie-accounts zonder persoonlijke interactie worden uitgesloten van deelname.

Lees hier onze complete voorwaarden voor winacties en give-aways

Close
Read previous post:
eropuit met nijntje
eropuit met nijntje | een mooie cadeaubox met 3 boekjes

Wij hebben een leuke cadeautip voor je voor de feestdagen voor de kleinste kinderen. Een mooie cadeaubox van nijntje met...

Close