Close
De nieuwe Stokke Xplory kinderwagen

De nieuwe Stokke Xplory kinderwagen

Misschien wel het meest bekende model kinderwagen van dit merk is vanaf nu verkrijgbaar in een vernieuwde variant. De nieuwe Stokke Xplory won al vele prijzen bij de lancering in 2003, maar om met de tijd mee te blijven gaan is het model nu vernieuwd én verbeterd.

Zoals je bij Stokke kan verwachten is het design er zo op gericht dat het ouder en kind dichter bij elkaar brengt om de band te verstevigen, maar mag je ook op esthetisch vlak het één en ander verwachten.

* Karen was gisteren aanwezig bij de officiële lancering van deze kinderwagen. Is het geen plaatje?!

stokke xplory kinderwagen 2018
De nieuwe Stokke Xplory kinderwagen (model 2018)

Ergonomische zitting

De zitten is met dons gevoerd en heeft een met kunstleer beklede beschermbeugel die tevens gebruikt kan worden als handvat voor de reiswieg. De verstelbare hoogte is verbeterd om het kindje nog beter te ondersteunen waardoor zelfs de kleinste baby’s comfortabel kunnen liggen. De overkapping is verlengd om het kindje extra schaduw en bescherming te bieden in de zon en tevens voor voldoende ventilatie zorgt en de voetsteun is in samenwerking met een fysiotherapeut zo ontwikkeld dat het de optimale ondersteuning aan de benen geeft en bungelende beentjes worden vermeden, hoe oud of hoe klein of groot je kindje ook is. En doordat je de zitting kan verstellen kan je je kindje hoog genoeg zetten om elkaar in de ogen te kunnen kijken.

Ultieme reiswieg

Ook de reiswieg van de Stokke Xplory is verbeterd. Hij is nu niet alleen praktisch en veilig, maar ook net even wat ruimer en nóg comfortabeler. Door het nieuwe draaghandvat kan je gemakkelijker bij je kindje of de wieg uit de kinderwagen halen en twee vakken aan de zijkanten bieden opbergruimte voor dingen die je gemakkelijk bij de hand wil hebben. Het luchtdoorlatende en milieuvriendelijke matras maakt de reiswieg compleet en zorgt voor een comfortabele en veilige plek voor je baby vanaf de geboorte tot ongeveer zes maanden.

stokke xplory kinderwagen 2018 stokke xplory kinderwagen 2018stokke xplory kinderwagen 2018

De belangrijkste aanpassingen voor ouders

– meer opbergruimte door de toevoeging van een ruime en uitneembare boodschappentas met een inhoud van 32 liter
– luxere materialen en meer kleur- en materiaalopties dan ooit, waarbij de stoffen waterafstotend zijn en zelfs een UPF50 bescherming tegen de zon bieden
– de in hoogte verstelbare handgreep waardoor deze voor ouders van elke lengte te gebruiken is
– makkelijker in te klappen, in één stap door een vernieuwde opvouwtechniek waarbij je maar één hand nodig hebt.

De Stokke Xplory kinderwagen is in vele stof- en framekleuren en materiaalkeuzes verkrijgbaar en is vanaf de geboorte (met de reiswieg) tot wanneer je kind zo’n 15 kilo is (met de zitting) te gebruiken. Neem een kijkje op de website van Stokke voor meer informatie.

Wat vind jij belangrijk in een kinderwagen? Spreekt de nieuwe Stokke Xplory jou aan?

Close
Read previous post:
johnny de mol en anouk van schie ouders geworden
Here’s Johnny! | Johnny de Mol en Anouk van Schie zijn ouders geworden

Wat een leuk babynieuws vandaag! Johnny de Mol en Anouk van Schie hebben gisteren een zoontje gekregen. Het jongetje heet...

Close