Close
Winactie | Je eigen Moederdagcadeau: Een Swarovski infinity ketting

Winactie | Je eigen Moederdagcadeau: Een Swarovski infinity ketting

Wij hebben een prachtige Moederdagsactie voor je: Je kunt namelijk je eigen Moederdagcadeau winnen! En dat is een waanzinnige prijs, namelijk een met hoogwaardig rosé goud vergulde Swarovski infinity ketting. Een oneindig symbool voor de liefde voor je kind(eren). Wij willen alleen wat van je weten….

Lees ook: ‘Je draagt je kind voor altijd met je mee (letterlijk en figuurlijk)’

Swarovski infinity ketting

Win je eigen Moederdagcadeau

Zoals je misschien wel weet, hebben wij vanaf september vorig jaar een herstart gemaakt. Inmiddels zijn we dus al weer 8 maanden bezig in deze nieuwe vorm met een groot team van redactrices. We zijn er enorm trots op dat we elke maand weer nieuwe lezers mogen verwelkomen en dus ook elke maand blijven groeien.

Je hebt de afgelopen maanden al behoorlijk wat mooie winacties voorbij zien komen. Denk aan de Stokke Clikk kinderstoel, het boek ‘Op je lijf geschreven‘ van Mayra Louise, een ingelijste sterrenhemel poster van MrStarsky, 3x shoptegoed van Schattige Babykleertjes en nog veel meer. Wij vinden het ontzettend leuk om wat terug te kunnen doen voor onze volgers. Helemaal nu het bijna Moederdag is. We zijn ten slotte MOMmag., een magazine voor moeders. Hoewel het bij ons dus elke dag MOMdag is, doen we nu wat extra’s!

Swarovski infinity ketting close-up

Daarom geven een prachtige Swarovski infinity ketting weg. De ketting is met rosé goud verguld en is bezet met Swarovski diamantjes. De waarde van de ketting is 119 euro!

Het infinity teken staat symbool voor de eeuwigheid. Het woord ‘infinity’ komt van het Latijnse ‘infinitas’ en betekent letterlijk ‘grenzeloosheid’. Eeuwigheid is oneindigheid en dus is het infinity symbool een mooi symbool voor de liefde van moeders voor hun kinderen en andersom

Winactie Swarovski infinity ketting

Wij vinden het leuk om een volger zo’n prachtige ketting cadeau te doen, maar daar willen we wel graag wat voor terug 🙂

We vertellen je wat je moet doen om kans te maken:

– Laat in een reactie op de bijbehorende post op onze Facebookpagina en/of Instagram weten wat voor soort artikelen je het leukst / interessantst / mooist etc. etc. vindt om te lezen op MOMmag. Als een specifiek artikel veel indruk heeft gemaakt, horen we dat graag. Wat voor artikelen wil jij het liefst teruglezen op MOMmag.?
– Je volgt de Facebookpagina van MOMmag. en/of je volgt ons op Instagram.
– Meedoen kan dus via Facebook en/of Instagram.
– Een andere MOM op deze leuke actie en op MOMmag. attent maken door een tag, mag natuurlijk ook. Graag zelfs!
– Lees voor de zekerheid ook even onze winactie voorwaarden en ons winactie beleid.

Meedoen met deze winactie kan tot en met 10 mei 2020 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer artikelen over MOMmag. en onze redactie.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

Swarovski infinity ketting pinterest

Close
Read previous post:
mom tattoo van esmee
De MOM tattoo van Esmee | De hartstlag van haar kindje

Na de MOMtalk, de zwangerschapsshoot en de kinderkamer hebben we een nieuwe rubriek op MOMmag.: De MOM tattoo. Met vandaag...

Close