Close
Sweet Escape van Sweet Petit by Prénatal

Sweet Escape van Sweet Petit by Prénatal

Oooh… kijk dan hoe schattig. Daar word je toch hebberig van als mom(my to be). De nieuwste baby fashion collectie Sweet Escape van Sweet Petit by Prénatal is vanaf eind februari verkrijgbaar in de winkels. Deze limited edition kledinglijn voor de allerkleinsten is luxe in haar eenvoud. 

De collectie is stijlvol, heeft zachte kleuren en is zo gemaakt dat het comfortabel zit, een fijne pasvorm heeft, maar toch ook details. Less is more!

Sweet Escape by Prénatal

sweet petit by prenatal 1

De collectie Sweet Escape combineert het comfort voor je kleintje met de laatste fashion trends. De kleertjes zijn qua kleuren geïnspireerd op de natuur en hebben een warme uitstraling. De dessins zijn helemaal van nu en erg minimalistisch met vierkante vormen, handgetekende en verticale weefstreepjes.

De kleuren variëren van soft pink, soft green tot en met dark grey. Maar ook zandtonen en cognac bruine accenten zie je in de collectie voorbij komen. De items hebben een warme cosy uitstraling, maar is ook fris en crispy.

Musthaves

sweet petit by prenatal 3

Zelf vinden wij dat de collectie bestaat uit veel musthaves. Wat dacht je bijvoorbeeld van de harem broekjes in sweatstof en linnen? Of de oversized salopettes en mooie fijne rokjes? Alle stoffen zijn lekker crisp, maar voelen ook comfortabel aan door de fijne structuur.

De zachte linnen babymutsjes zijn übercute, maar ook de geweven jurkje met lieve printjes en onesies in zacht dubbeldoek zijn ideaal om je kleintjes kledingkast mee aan te vullen. Het basic knitwear is ideaal om je jurkje of pakje mee te combineren op de koudere dagen.

sweet petit by prenatal 4

Sweet Petit by Prénatal wordt door de designers van Prénatal ontworpen. De collectie komt voort uit hun eigen ervaring als ouders en wordt geïnspireerd door al die gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. Vier keer per seizoen wordt de Sweet Petit limited edition collectie uitgebracht. Elke collectie is geïnspireerd op iets anders en de items zijn exclusief te koop in de Prénatal winkels en de webshop van prenatal.nl.

Welk item zou jij voor je kleintje willen scoren?

Close
Read previous post:
buitenspeelgoed van hema
Heerlijk buiten spelen met het buitenspeelgoed van HEMA

De afgelopen dagen hebben we natuurlijk al heerlijk van het mooie zomerse weer kunnen genieten. Wat een cadeautje in de...

Close