Close
MOMtime | The Body Shop Festive Body Butters (Kerst in een potje!)

MOMtime | The Body Shop Festive Body Butters (Kerst in een potje!)

Kerst is in aantocht en dat betekent dat er weer veel speciale kerstcollecties in de winkel liggen. Zoals deze heerlijke The Body Shop Festive Body Butters Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon en Vanilla Marshmallow om jezelf heerlijk mee te verwennen. Kerst in een potje! 

Lees ook: ‘MOMtime | Beautytrucjes die je veel tijd schelen

the body shop festive body butters

The Body Shop Festive Body Butters

Daar word je toch instant gelukkig van als je die potten ziet? En dan heb je ze waarschijnlijk nog niet eens geroken. Want als je ze opendoet komt de Kerst je al tegemoet en hoor je zo ongeveer Bing Crosby ‘White Christmas’ zingen.

Deze body butters zijn sowieso altijd erg fijn, zeker in combinatie met heerlijke Kerstthema geuren. Kortom, deze lichaamsverzorging is een aanrader. Om aan iemand cadeau te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen en helemaal in Kerstsferen te komen. We nemen de ‘smaken’ met je door.

The Body Shop Festive Body Butters Vanilla Marshmallow

Vanilla Marshmallow Body Butter

Desirées persoonlijke favoriet. Deze butter is heerlijk zoet, maar niet overheersend mierzoet. Je ziet je jezelf met een kopje warme chocolademelk bij het haardvuur zitten met een lekker boek. Zo’n geur. Volwassen, maar toch ook zoet.

Net zoals alle body butters van The Body Shop is het een rijke, verzorgende en romige crème waarmee je je lichaam kunt verwennen. Zeg maar dag tegen een droge huid. Deze body cream zorgt voor 24 uur hydratatie.

Voor de butter is vanille-extract uit Madagaskar gebruikt en zeven Community Trade-ingrediënten zoals sheaboter, cacaobonen uit Ghana, sesamolie uit Nicaragua, paranotenolie uit Peru, soja- en babassu-olie uit Brazilië en bijenwas uit Kameroen, allemaal ingekocht via Community Trade.

Van de Vanilla Marshmallow is ook een bodylotion, zeep, bodyscrub en showergel te koop. Ook zijn er speciale cadeauverpakkingen.
De body butter is verkrijgbaar in 50 ml en 200 ml. Voor de full size betaal je €16,- en je kunt ‘m hier kopen(*).

The Body Shop Festive Body Butters Peppermint Candy Cane

Peppermint Candy Cane Body Butter

Dit is de favoriete smaak van Karen. Sowieso liefde voor mint. Alleen de kleur al. Daar wil je toch bijna een hapje van nemen? Deze body butter ruikt precies zoals haar naam: het is een frisse geur met een vleugje zoet.

Het voedt en verzorgt de huid en trekt snel in. Voor deze butter zijn ingrediënten als sheaboter, cacaobonen uit Ghana, sesamolie uit Nicaragua, paranotenolie uit Peru, sojaolie en babassu-olie uit Brazilië en bijenwas uit Kameroen gebruikt en ook deze stoffen zijn allemaal ingekocht via Community Trade.

Net zoals van de Vanilla Marshmallow is er van de Peppermint Candy Cane ook een hele lijn verkrijgbaar en diverse cadeauverpakkingen. Deze heerlijke body butter is eveneens te koop in 50 ml en 200 ml. Voor de full size betaal je €16,- en shoppen doe je ‘m hier (*).

The Body Shop Festive Body Butters Berry Bon Bon

Berry Bon Bon Body Butter

Iemand een bessen bon bon? In deze hydraterende, romige body butter is onder andere cranberryolie uit Noord-Amerika verwerkt. De lekkere zoete geur van sappige wilde bessen komt je tegemoet als je de deksel van de pot tilt.

Ook in deze butter zitten onder andere sheaboter, cacaobonen uit Ghana, sesamolie uit Nicaragua, sojaolie en babassu-olie uit Brazilië en bijenwas uit Kameroen die allemaal ingekocht zijn via Community Trade.

En ook hiervan is een hele lijn verkrijgbaar en diverse cadeauverpakkingen. Deze fijne butter is te koop in 50 ml en 200 ml. Voor de full size betaal je €16,- en je vindt hem hier (*).

The Body Shop Festive Body Butters trio

Community trade

Maar wat is nou precies dat community trade waar ingekocht wordt door The Body Shop? Dat is een eerlijk handelsprogramma voor de beauty-industrie dat in 1987 door TBS werd opgericht. Momenteel werkt het merk samen met leveranciers in meer dan 20 landen over de hele wereld. Zo worden er hoogwaardige ingrediënten ingekocht, en gebruik gemaakt van traditionele vaardigheden van mensen overal ter wereld. Op die manier hebben mensen er locaal ook profijt van.

Een overzicht van alle special editions van The Body Shop voor de feestdagen vind je hier (*).

Heb jij deze geuren al geroken? Wat is jouw favoriete geur, of wat denk je dat jouw favoriet zou zijn? Praat je mee op onze Facebookpagina? Daar blijf je sowieso op de hoogte van leuke producten, artikelen voor moeders en ander nieuws.

* Dit artikel bevat affiliate links en artikelen die wij hebben ontvangen ter beoordeling.

Close
Read previous post:
als je in een vruchtbaarheidstraject zit
Ka’s Column | ‘Als je in een vruchtbaarheidstraject zit..’

Volgende week is het de week van de vruchtbaarheid. Karen werd zelf geconfronteerd met vruchtbaarheidsproblemen en schreef er een column...

Close