Close
We love it! | VANS ‘girls skate India’ campagne

We love it! | VANS ‘girls skate India’ campagne

Als kind kunnen doen wat je wil, je vrij kunnen bewegen en je creativiteit volop kunnen ontwikkelen is heel erg belangrijk. Als liefhebbers van de toffe sneakers van dit merk vinden wij deze nieuwe VANS ‘girls skate India’ campagne dan ook een prachtig voorbeeld waar we graag wat extra aandacht aan willen geven.

Lees verder voor meer informatie, een prachtig campagnefilmpje en alle ins & outs over de VANS skateboardworkshops die wereldwijd gegeven zullen worden.

VANS Girls skate India

In bovenstaand filmpje zie je hoe vrouwelijke skateboarders de volgende generatie inspireren en motiveren door samen te skateboarden en zelf skateplekken te bouwen. Activiteiten waarvan vaak wordt gedacht dat ze niet geschikt zijn voor meisjes. VANS-atleten Lizzie Armanto en Atita Verghese helpen meisjes in India om zo meer zelfvertrouwen te krijgen en hoe ze zich via niet-traditionele activiteiten kunnen uitdrukken.

“We willen verhalen vertellen over gemeenschappen die creatieve initiatieven ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van skateboarden, kunst of muziek. Deze activiteiten brengen mensen met elkaar in contact. Vans is al meer dan 50 jaar nauw betrokken bij creatievelingen in de hele wereld. Of het nu gaat om het ontwerpen van de eerste skateboardschoenen, het aanleggen van skateparken of het organiseren van concerten of kunstexposities, wij vinden het geweldig hoe creativiteit mensen samenbrengt zodat zij van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.” – Jamie Reilly, Vans Vice President of Global Creative.

VANS zal in totaal meer dan 100 van deze skateboardworkshops organiseren in grote steden zoals Chicago, Londen, St. Petersburg, Praag en Mexico-stad. Zo krijgen meiden en vrouwen de mogelijkheid samen iets nieuws te leren, de ontwikkeling te stimuleren van een nieuwe generatie skaters en vooral te laten zien hoe belangrijk creativiteit is. De workshops zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

–> Meer informatie over het VANS ‘girls skate India’ project en de workshops is te vinden op de website van VANS.

Samen creatiever worden, je lichaam aan het werk zetten en laten zien dat ook meisjes stoere dingen kunnen doen.. wij houden hier wel van en dragen dan ook graag ons steentje bij voor meer awareness omtrent deze campagne ♥

Is zo’n VANS skate workshop misschien iets voor jouw dochter of voor jezelf om aan mee te doen?

Close
Read previous post:
vrije dagen en schoolvakanties 2018
Alle vrije dagen en schoolvakanties 2018

Het kan soms best een gepuzzel zijn om alle vrije dagen van jezelf en je eventuele partner goed uit te...

Close