Close
De vernieuwde luiers van Etos | alle fijne features op een rij

De vernieuwde luiers van Etos | alle fijne features op een rij

Wij waren al fan van de Etos luiers al is het alleen al om die leuke Woezel & Pip printjes. Inmiddels zijn de luiers vernieuwd en zijn ze nog beter! We vertellen je er meer over en we mogen ook nog eens 3 MOMs een heerlijk Etos baby pakket cadeau doen inclusief de vernieuwde luiers! 

Lees ook: ‘Shop tip | Het MOOMU aankleedkussen

de vernieuwde luiers van etos

Als je een baby krijgt, is het altijd een beetje zoeken naar welke luier nou het fijnst is. Voor je kindje én voor jou! Welke luier lekt niet door, zit goed qua pasvorm, is zacht voor de billetjes, irriteert niet en zo zijn er nog wel wat dingen die meespelen.

Vorig jaar koos de Consumentenbond de luiers van Etos als beste in de categorie Eigen Merk. Ze scoorden vooral hoog op het onderdeel luieruitslag. Maar ook in kwaliteit kwamen ze als een van de besten uit de test.

De Etos luiers waren dus al goed, maar Etos zou Etos niet zijn als ze tevreden zou zijn met ‘goed’. Het moest ‘perfect’. Daarom werden de luiers vernieuwd om ze nog beter te maken of misschien wel perfect. De luiers zijn nu nog slimmer, zachter en beter voor je baby én voor jou. Omdat de luiers langer extra goed droog houden, zijn ze ook minder belastend voor het milieu. Ondanks dat er allerlei nieuw gebruikte technische snufjes bij de productie zijn komen kijken, betaal je nog steeds een eerlijke, normale en zachte prijs.

de vernieuwde etos luiers babyde vernieuwde etos luiers luier

Magical Air Channel Systeem

Een van de manieren waarmee Etos haar luiers heeft vernieuwd is door gebruik te maken van het Magical Air Channel Systeem©. Dit is een slimme nieuwe manier om de billetjes van je kleintje(s) zo lang mogelijk droog te houden. In de vernieuwde Etos luiers zitten drie luchtdoorlatende banen die ervoor zorgen dat de luier als het ware geventileerd wordt. De lucht kan vrij kan circuleren in de luier, waardoor die eerder opdroogt. Door de speciale kanalen die door de luier heen lopen, wordt de urine beter verspreid in de kern van de luier. Zo wordt het ‘propeffect’ voorkomen wanneer de luier steeds voller wordt. Door de channels wordt een soort kuipje gevormd dat zich perfect vormt aan het lijfje van je baby of kind waardoor er minder kans is op lekken.

Extra zachte laag

Ook kregen de luiers een extra zachte toplaag met reliëf. Deze specifieke 3D-structuur en omdat de bovenste laag zo zacht is, maakt de luier daarom extra comfortabel voor kindjes om te dragen. Bij de meeste merken luiers is het zo dat alleen de kleinste maatjes luiers een reliëfstructuur bij het kruis hebben en de grotere maten een bovenste laag met een vlakke structuur. Etos koos ervoor om alle maten van de luiers met deze fijner aanvoelende 3D-toplaag uit te rusten. De grotere kindjes kunnen dus ook genieten van het premium comfort!

Het EU Ecolabel

Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk dat duurzamere productie en consumptie stimuleert. De vernieuwde luiers van Etos mogen nu ook dit label voeren. Dat betekent dat de luiers eco vriendelijk zijn. Ze zijn geproduceerd met gebruik van minder grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen. De luiers van Etos zijn dus niet alleen goed voor je kindje, maar ook voor het milieu. Daarnaast zijn de luiers dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU-lijst.

De eco-vriendelijke claims:
* Geen chloride
* Geen parfum
* Geen kleurstoffen (behalve de backsheet)
* Geen petroleum
* Hypoallergeen
* Proefdiervrij
* Geen latex

En verder…

Natuurlijk hebben de luiers nog meer leuke en handige features. Zo heeft het kleinste maatje een urine-indicator en een naveluitsparing. De luiers hebben leuke Woezel & Pip printjes en je steunt door je aankoop er ook het Guusje Nederhorst Fonds mee.

Onze ervaring

Karen ontving voor haar peuter de luiers in maat 5 en de broekjes. De peuter gaat af en toe al op het potje en daarom wisselen we af met broekjes (overdag) en luiers ’s nachts. De luiers en de broekjes zitten erg prettig. Ze zijn niet te stug en zitten lekker om het kontje van je kindje. We hebben hier geen last van doorlek incidenten gehad, dus wat ons betreft zijn ze helemaal goedgekeurd!

Op de website van Etos leer je meer over de luiers.

[GESLOTEN] Winactie Etos baby pakket

In samenwerking met Etos mogen wij 3 MOMs de mogelijkheid geven zelf de luiers uit te proberen. Maar je krijgt niet alleen de luiers. In het pakket zitten allemaal fijne baby verzorgingsproducten. Het pakket bevat:

  • 1 pak luiers in een maat naar keuze
  • Etos Baby Bodylotion
  • Etos Baby Wasgel
  • Etos Baby Zinkzalf
  • Etos Baby Eucalyptus Schuimbadje

We vertellen je wat je moet doen om kans te maken:

– Like de bijbehorende post op onze Facebookpagina en laat in een reactie weten dat je meedoet aan de winactie en. Vertel ons welke maat luier je kindje nu draagt en wat je het fijnst lijkt aan de nieuwe Etos luiers.
– Je volgt de Facebookpagina van MOMmag.

That’s all!

Liefs,
Karen & Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 19 december 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. 

Lees hier onze complete voorwaarden voor winacties en give-aways.

Uitgelichte foto Trendsetter Images via Shutterstock.

Close
Read previous post:
alle informatie over de kinderbijslag 2019
Kinderbijslag 2019 | Hoeveel, wanneer en waarom

Vanaf het kwartaal dat je ouders bent geworden krijg je ieder kwartaal kinderbijslag uitbetaald. Een leuke bijdrage voor de opvoeding...

Close